Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "tökéletes pár" tulajdonságai csomagban vannak? -Hogyan lehet az, hogy két "szerelmes"ember pont összeillik?
Kicsit elvont lett a kérdés. Tény mindenki aki párra vágyik ismerkedik. Külső alapján bejön valaki ok de "belső "alapján kb 10000buktató lehet.Ilyenek :
Étkezési szokások,állatartás(állat alergia,fóbia)alvási szokások,lakóhelyre vonatkozó elképzelések(falu/város ház lakás...)lakberendezés,igényesség(főleg higénia)alvási szokások(tvre,"vilagosban" sötétben,saját terület/összebújás)rokonlátogatási szokások....Az a számomra fúrcsa,hogy két különböző ember aki akár 50+kmre nőtt fel egymástól. Más más körűlmények közt más más szinte rögződött szokásokkal mégis "tökéletes" párt alkothat.
Okés lehet kompromisszumokat kötni de akkor is ....
Ahogy írtad, létezik olyan, hogy tolerancia egy egymáshoz csiszolódás. Az emberek meg alapvetően hasonlóan szocializálódnak. Értelem szerűen az akit a dzsungelben, majmok neveltek fel nem fog egy harmonikus párt alkotni egy sznob grófnővel, de a legtöbb ember nem különbözik annyira.
Nézeteltérések, viták, kisebb/nagyobb veszekedések pedig mindenhol előfordulnak.
8as...
Lakás konkrét szakító ok. Lány és a fiú egy faluban laktak. Minden klappolt,egymás ideáljai voltak. Esküvő után kezdődött a gond.A lány nagyvárosba kezdett vágyni,a pasinak tökéletes volt a faluja meg a szomszéd falvak,mert mindene megvolt helyben.
#5: Mert részemről ez így is van. Régen próbáltam tökéletesen hozzám passzoló embert találni, aztán rájöttem, hogy mivel az átlagnál összetettebb a személyiségem, ezért esélytelen. Utána lazábban vettem a dolgot, pár fontos dolog érdekelt és hogy jól érezzük magukat. Tök jó kapcsolatok sültek ki ebből.
Olyan viszont pl. sosem érdekelt, h mit kajál a másik vagy hogy rendezné be a lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!