Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak akkor vagy nagyon szerelmes a párodba, ha őt látod a legszebbnek/leghelyesebbnek? Ha nem gondolod azt, hogy más ember jobban néz ki nála?
Szerintem ez hülyeség.
Nagyon-nagyon szeretem a barátomat, nagyon szexi... De van egy munkatársam, akinek, ha objektíven nézzük, jobb teste/arca van, mint barátomnak. Ettől függetlenül munkatársam nem vonz, még testi vonzalmat sem érzek, csak megállapítottam, hogy nagyon jó teste van...
Szerintem igen.
Amíg nem voltam szerelmes addig én is ezzel az "objektív szemlélettel" dumával jöttem. Olyankor valóban igaz is volt, semmi baj nincs a megállapítással, objektíven nincs olyan, hogy "legszebb" ember mert mindenki másban különleges és olyan sok a változó, hogy soha nem lesz egy tökéletes párod.
Lehet, ha mégis lenne akkor pont azért lenne tökéletlen és látnál szebbnek/jobbnak másokat mert tetszene, hogy valami nem tetszik. Tudom értelmetlen kicsit, de na. :D
A szebnél mindig van szebb. Ugyhogy nem. Jóképünek látom a párom,rendes ember és jó a kapcsolatunk. Szeretem. De látok nála jobképübb pasikat is ami nem egyenlő avval h másmiatt othagynám.
N/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!