Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tuja az ember, hogy szerelmes?
Hat tujak nem leszunk :D
Joo nem hulyulom el..biztos h felismered..talan nem voltal meg igazan szerelmes azert nem tudod milyen..:)
A szerelem nem az orrod előtt van, hanem a szívedben. Azaz ezek szerint te még nem voltál ilyen szerencsés/szerencsétlen, hogy megtapasztald.
Az elején hányingered van, és izzadsz, gyorsan ver a szíved, ha csak rá gondolsz is.
Nem tudsz értelmesen beszélni előtte, könnyen zavarbajössz, még akkor is, ha amúgy magabiztos lányzó vagy.
Összeszorul a torkod, ha látod, hogy más lányra mosolyog, vagy kedveskedik neki.
Ha ő az az első dolog, amire gondolsz, és az utolsó elalvás előtt, akkor valószínűleg szerelmes vagy.
Attól függ, hogy te most a hollywoodi elsöprően nagy szerelemre gondolsz, vagy megmaradsz a realitások talaján.
1. Rózsaszín köd: állandóan csak rá gondolsz, tökéletesnek látod, ha meglátod, akkor hevesen ver a szíved és az ájulás kerülget, nem tudsz semmi másra koncentrálni, naponta 20szor megnézed a facebookját stb.
2. Kedveled, jól el tudsz vele beszélgetni, sok közös van bennetek - de az is lehet, hogy éppen egymás ellentétei vagytok, mégis remekül kijöttök. Szeretsz vele lenni, és hiányérzeted van nélküle. Úgy érzed, ő az, aki teljessé teszi az életed.
#5 átérzem a helyzeted...Te most a saját tapasztalataid írtad le, de tényleg nagyon igaz amit írtál.
Annyi hogy ha szerelmes vagy azt fogod érezni. Lehet hogy most is vagy, csak félsz.
tényleg nem volt még olyan velem hogy bárki iránt érzetem volna ilyesmit az osztályban meg a barátaim is úgy ismernek hogy én vagyok az aki a fiukkal szót ért mindig fiú haverjaim voltak, de vele nem tudok mit kezdeni többnek érzem mint barátnak de nem tudom, hogy szeretem-e vonzódom hozzá, ha nincs velem hiányzik és eléggé sokat gondolok rá. Már abból, hogy így ezt leírom ide attól elszuról a torkom, ha még a barátaim kérdezik, h mi volt...
Ebből mit szűrtök le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!