Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan szerelmes ember akinek a büszkesége erősebb mint az érzelmei, és inkább hagyja veszni a kapcsolatot?
Simán. Én nem egy olyan embert ismertem, aki a büszkesége miatt vesztett el párt, barátot. Ha lány lenne, még lehetne a lelkére beszélni, de pasiként csak az élet csattanós pofonjai taníthatják meg arra, hogy néha el kell dobni a büszkeséget, és - az ő szemszögéből - kompromisszumot kötni.
Ha sok kis veszekedésetek volt eddig, akkor csak betelt nála a pohár.
Szerintem próbálj meg túl lenni rajta, nem érdemes reménykedni ilyen helyzetben. :/ Sajnálom, hogy vakvágányra futott a kapcsolatotok; nagyon nehéz lehet, ha még ezek után is szereted.
Azt,hogy a fejében mi játszódik le csak találgatni lehet.
Nem reménykednék,ha büszkeség ha nem.Ő bántott meg tèged.
Nálam az történt, hogy egy lánnyal szerettük egymást, de ő megpróbált féltékenykíteni egy idősebb pasival.
Én meg kiléptem az egész háromszögből, amire ő nagyon megharagudott rám, és dacból is összejöttek.
Ez büszkeség? Szerintem nem. De ha igen, akkor sem zavar. Máig büszke vagyok magamra. :)
Ha a hegy nem megy....
Beszélni kell róla, de ha tényleg semmiség volt, lehet csaj van a dologban.
Nálam az volt, hogy szerettem a lányt, de nem volt hűséges típus, ami ugye később derült ki. Amikor szakitottam vele, meg utánna rá hónapokig azerettem. Ha nimcs büszkeségem, akkor máig csalna én meg tűrném... áhh, jo hogy nem vagyok hülye :-)
Szerintem a párod is büszke, de én is azt mondom, hogy kedj ismerkedni.
Ilyenkor szokott kiderülni, hogy az a dolog mégsem egy "semmiség" volt, amin összevesztek :-)
Vagy B opció, előre tervezett szakítás ürügye, én már csináltam ilyet, nem vagyok rá büszke, de működött, és kevésbé fájt, mint az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!