Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segítsek a legjobb fiúbarátomnak, hogy jó legyen a párkapcsolata?
Azzal segítesz, ha nem beszélsz a sráccal többet. Ő nem zárta le a szerelmet irántad, ergo ez NEM barátság. Barátság csak két olyan fél között lehet, akik között NINCS vonzalom, szerelem.
Szóval akkor teszed vele a legjobbat, ha elengeded.
Eleve gáz, hogy úgy ment bele új kapcsolatba, hogy még érzelmei vannak irántad. Az az ő sara.
Te csakis úgy tudsz neki segíteni, ha átmenetileg kiszállsz a képből. Ez lehet fél év, 1 év, mittomén, ez attól függ, mennyi idő alatt csitulnak el benne az érzelmek irántad.
Most rohadtul nem lennék az új barátnője helyében.
#5 ez egy dolog, de ez csak a te saját érdeked. Most akkor döntsd el, hogy neki akarsz jót, vagy önző módon talonban akarod tartani?
Nekem is van exem, akivel jóban vagyunk, kb legjobb barát szinten. Épp ismerkedik, és egyből mondtam neki, hogy ha leendő nőjének baja van velem, szkippeljen. Nem én fogok vele családot alapítani, nem én fogom boldoggá tenni. Szerencsére nem tudok olyasmiről, hogy romantikus szálak fűznék még hozzám, mert akkor azonnal megszakítanám vele a kapcsolatot, mert nem akarom szivatni. Hiába vagyunk jóban, meg hiányoznának a közös társasági programok, az ő élete nem játék, ami az én kedvem szerint van. Tudod... ilyen, ha valakivel barátok vagytok, meg emberileg fontos neked a másik. El tudod fogadni, ha nem kellesz a képbe.
Ennyire ne bízd el magad kicsike😏
Rövid időn belül repülni fogsz, amint az új barátnő felvilágosítja a barátodat, hogy mire játszol.
Mert az írásodból süt, hogy te ezt csak szeretnéd..
Kopj le, vagy várd ki, amíg ő koptat le, te döntöd el. Csak aztán ne játszd az áldozatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!