Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan segítsek a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan segítsek a legjobb fiúbarátomnak, hogy jó legyen a párkapcsolata?

Figyelt kérdés
Aranyos barátnője van, de még mindig sokat gondol rám. Régen együtt voltunk, ami nem működött. Barátok maradtunk. Neki lett új barátnője, mégis engem kíván. Hogyan fordítsam a másik lány felé a figyelmét?

2021. júl. 28. 15:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk úgy, hogy kiszállsz a képből egofényezés helyett.
2021. júl. 28. 15:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Csak segíteni akarok.
2021. júl. 28. 15:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Azzal segítesz, ha nem beszélsz a sráccal többet. Ő nem zárta le a szerelmet irántad, ergo ez NEM barátság. Barátság csak két olyan fél között lehet, akik között NINCS vonzalom, szerelem.

Szóval akkor teszed vele a legjobbat, ha elengeded.

2021. júl. 28. 15:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy korábban mondták. A legjobbat azzal teszed neki, ha kikerülsz a képből, mert akkor már nem rád koncentrál, hanem a kapcsolatára.
2021. júl. 28. 16:04
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem akarom elveszíteni.
2021. júl. 28. 16:07
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Eleve gáz, hogy úgy ment bele új kapcsolatba, hogy még érzelmei vannak irántad. Az az ő sara.

Te csakis úgy tudsz neki segíteni, ha átmenetileg kiszállsz a képből. Ez lehet fél év, 1 év, mittomén, ez attól függ, mennyi idő alatt csitulnak el benne az érzelmek irántad.

Most rohadtul nem lennék az új barátnője helyében.

2021. júl. 28. 16:12
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó szar lehet az új csajnak. Nem akarod elveszíteni? Miért nem maradtál vele?
2021. júl. 28. 16:17
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

#5 ez egy dolog, de ez csak a te saját érdeked. Most akkor döntsd el, hogy neki akarsz jót, vagy önző módon talonban akarod tartani?

Nekem is van exem, akivel jóban vagyunk, kb legjobb barát szinten. Épp ismerkedik, és egyből mondtam neki, hogy ha leendő nőjének baja van velem, szkippeljen. Nem én fogok vele családot alapítani, nem én fogom boldoggá tenni. Szerencsére nem tudok olyasmiről, hogy romantikus szálak fűznék még hozzám, mert akkor azonnal megszakítanám vele a kapcsolatot, mert nem akarom szivatni. Hiába vagyunk jóban, meg hiányoznának a közös társasági programok, az ő élete nem játék, ami az én kedvem szerint van. Tudod... ilyen, ha valakivel barátok vagytok, meg emberileg fontos neked a másik. El tudod fogadni, ha nem kellesz a képbe.

2021. júl. 28. 16:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ennyire ne bízd el magad kicsike😏

Rövid időn belül repülni fogsz, amint az új barátnő felvilágosítja a barátodat, hogy mire játszol.

Mert az írásodból süt, hogy te ezt csak szeretnéd..

Kopj le, vagy várd ki, amíg ő koptat le, te döntöd el. Csak aztán ne játszd az áldozatot.

2021. júl. 29. 01:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod elveszteni, akkor javasold, hogy hármasba benne lennél velük. Ha nem önzően, féltékenyen viselkedsz, akkor van esélyed, sőt még több, hiszen olyan lehetőséget ajánlasz, amire sok pasi örömmel reagálna.
2021. júl. 31. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!