Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi háromszög, mire szamithatok?
Figyelt kérdés
Én egy 40 éves elvált férfi vagyok, megismertem egy 38 éves nőt aki párkapcsolatban van! Össze jöttünk, titokban sokat vagyunk együtt de viszont nem akar szakítani mondván hogy a barátja nagyon csúnya bosszút állna rajtam és csak engem véd ezzel. Már 8 hónapja van ez így, az lenne a kérdésem szerintetek mire számíthatok? Azt várja hogy a barátja lépjen ki a kapcsolatból!2021. jún. 6. 08:58
1/6 anonim válasza:
Tipikus ez a "várom, hogy a másik kilépjen" szöveg. Legjobb esetben gyávaság, rossz esetben csak kihasznál.
Amennyiben nem az olasz maffia vezérének a nőjét qrtad le, ez a 'kegyetlen bosszú' szöveg csak kifogás. Mindkettőtöket kihasznál. Te vagy a bika, a palija meg az igavonó barom.
2/6 anonim válasza:
Ez a szöveg átb@szás. Neki így jó. Nem őszinte. Pont. Mindenki magát nézi elsősorban, csak ő ezt úgy adja elő, hogy miattad. Lóf@szt... Én is hasonló helyzetbe vagyok, de mi őszinték vagyunk egymáshoz, nem hitegetjük a másikat, a te nőd pedig nem őszinte veled.
5/6 anonim válasza:
Ha jó így neked, akkor csináld tovább, ha nem, akkor szakíts vele 🤷♂️
6/6 anonim válasza:
Nem tudom mi számít csunya bosszúnak.Mondjuk van egy bizonyos alulkultúrált közeg,hogy finoman foglamazzak,ahol az életfelfogás törzsi viszonyok között zajlik,es hát előfordul gyakran az ilyesmi.
Viszont ha valóban ez a helyzet,akkor feltenném a költői kerdést,hogy az a nő vajon milyen lehet,ha ebben reszt tud vallalni egy kapcsolat formályában.
A másik lehetőseg,hogy bizonytalan benned,és csak kifogásokat keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!