Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha nem annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem annyira kívánom mostanában a párom? (Hosszú kapcsolatban élők segítségét várom főleg)

Figyelt kérdés

8 éve vagyunk együtt, és nagyon szeretem. Mostanában nem igazán vágyom vele a szexre, nem tudom, miért, pedig ha megtörténik, az jó.

Heti 2-3 szokott lenni, de nem mindig van kedvem, nehezen veszem rá magam. Ő ezt nem érzékeli, nem mutatom.

Miért lehet ez? Aki volt hasonló helyzetben mit tanácsol?

2024. jan. 7. 19:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha lelki oka lenne akkor azt éreznéd. Szerintem is érdemes orvoshoz menni.
2024. jan. 8. 08:51
 12/12 anonim ***** válasza:

Mással lenne kedved? Ha igen, akkor sajnos a fejedben keresendő a probléma.

Fiatalok vagytok, ilyen korban még nem lehet egészségügyi dolgokra fogni. A heti 2-3 alkalom szerintem rendben van, a probléma azzal van, hogy nem kívánod és gondolom emiatt inaktív vagy,semmit nem kezdeményezel.

Mi erről a véleményed?

2024. jan. 8. 23:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!