Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ferjemért rajong egy nő, ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferjemért rajong egy nő, ezt onnan tudom, hogy megmutatta az üzeneteit, meg röhögött rajta, hogy biztos bele van esve a nő, aki egy ideje eltűnt, majd ismét felvette a kapcsolatot a férjemmel, mióta együtt jelentünk meg egy társasági eseményen.?

Figyelt kérdés
Lehet hogy az a tény hogy latott engem is jobban inspirálja? Beindult újra tőle a megszerzes iránti vágy? Nem egészen értem.
jan. 7. 10:35
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
0%

39 ma most akkor nem oké a nő vagy rájátszik a férj? Most ha nem jön be a férj hibája akkor most baj van a nő fejében, így megint a pasi a hibás. Oké, feladom.

De állítom, hogy igenis a nő a hülye, hiába próbálsz itt úgy bemutatni, hogy kinevetek rokkant embereket, ez nem igaz és ez a nő nem pszichés beteg, nem áll kezelés alatt, csak szimplán hülye és nem érti a helyzetet.

jan. 7. 14:48
 42/46 anonim ***** válasza:
100%

41!

Jó, legyen a nő mentális eset. De akkor se vágod magad alatt a fát miatta!!! Nem szólsz hozzá, figyelembe se veszed. Mentális beteg nem tudja, hogy az, de egy egészséges ember tudja, hogy nem jó magadat tenni vele magát semmilyen formában. Talán jó lenne a feletteseknek szólni, hogy valami nem kerek vele. Nem kinevetni és beszélgetni vele!!!

jan. 7. 14:54
 43/46 anonim ***** válasza:
100%

Azt lenne jó megérteni,hogy a férj nem azért nevet,mert erkölcsös,hanem mert p@r@szt.Továbbá nem attól tahó,hogy nevet,hanem mert a viselkedése mindent elárul a jelleméről.

Aki védi a pasast,az gondoljon bele,ha vele akarna bárki kikezdeni és nyomulna,ő mit csinálna normál esetben.Nyilván nem dugná a társa orra alá az üzenetet röhögve,figyelj már,le akar velem feküdni a Béla,már két hónapja írogat a gyökér,hahaha...Egyszerűen csak tiltaná,miután megemlítette a kéretlen rajongót.

Itt viszont a jelek szerint szó nincs semmiből jött zaklatásról,hiszen annak már a csíráját elfojtotta volna ez a csoda férfi.Itt valami nem kerek...

jan. 7. 20:58
 44/46 anonim ***** válasza:
11%
Na a ti párotok sem szeretne senki lenni, gondolom nincsen is. Szóval : valaki rámászik a párodra, ő elmondja neked, vagyis a párjának, hogy ez van de neki nevetséges ez az egész. Először azt vonod le, hogy a párod egy rohadék és biztosan kikezdett vele sőt, még most is tartja benne a reményt. Aztán rájösz, hogy el is akar az a szemét párod hagyni. Mi több egy mocsok szemét rohadék mert nevetett a helyzet abszurditásán. Na nektek gratulálok, ha én ilyet elmondanék mert nem szeretném titkolni a párom előtt és ő ezeket vonná le abból, hogy őszinte voltam vele akkor mehetne is de abban a pillanatban. Nyugodtan pontozzatok, attól még nem én vagyok a beteg, hogy egy rakás féleszű lepontoz.
jan. 7. 21:18
 45/46 anonim ***** válasza:
48%
Egyertelmu a szitu. Tenyleg csak nevet rajta aferjed. Nincs felnivalod. N
jan. 8. 08:07
 46/46 anonim ***** válasza:
Neeem,inkább azt vonom le,hogy ezzel a stílussal az én arcomba is beledörgöli,hogy figyi,olyan kapós vagyok ám,hogy még a nyomiknak is kellenék!Ugyanakkor ledegradálja a másikat.Nem hiszem,hogy ez a gondolatmenet beteg volna,miután intelligens és normális férfiak nem hirdetik otthon,ki fut utánuk,egyszerűen megemlítik minden gúny meg pofába nyomás nélkül,majd tiltás gombot nyomnak,ezzel pontot téve a sztori végére.Továbbá érdekes módon soha nem azoknál próbálkoznak,akik elzárkóznak minden fajta kommunikáció elől...Ergo,ok és okozat.Valamiért csak nyomulni kezdett a nő.Erről csak ennyit.
jan. 8. 20:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!