Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ferjemért rajong egy nő, ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferjemért rajong egy nő, ezt onnan tudom, hogy megmutatta az üzeneteit, meg röhögött rajta, hogy biztos bele van esve a nő, aki egy ideje eltűnt, majd ismét felvette a kapcsolatot a férjemmel, mióta együtt jelentünk meg egy társasági eseményen.?

Figyelt kérdés
Lehet hogy az a tény hogy latott engem is jobban inspirálja? Beindult újra tőle a megszerzes iránti vágy? Nem egészen értem.
jan. 7. 10:35
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
88%
Baszki ha számomra hányadék külsővel és belsővel rendelkező ember tolakodik idegesítő, frusztráló és nem beszélgetek vele sehol! Ki az az ütődött, hogy még direkt rájátszik? A kérdező párja. Az se normális. És aki szerint okés amit csinál annak is van baj a toronyban.
jan. 7. 12:59
 32/46 anonim ***** válasza:
100%
31. Jobban nm is lehet összefoglalni a konklúziót erről az egészről .
jan. 7. 13:15
 33/46 anonim ***** válasza:
100%

#32:

Más magyarázat nincs rá miért hagyja, hogy a nő hülyét csináljon magából azon kívül, hogy ő is debil és, hogy igazából tetszik neki a nő csak még magának se vallja be, illetve nem tetszik, de megtartja habiszi talonnak ha nem jön össze a kérdezővel valami, valamint más nővel.

Normális, épeszű ember még egy kicsit se foglalkozik imbecil/ronda emberrel ha mindenáron nyomul!

Józan paraszti ész. Nincs olyan kattant épelmejű ember aki még szándékosan rá is játszik. Nem létezik.

jan. 7. 13:22
 34/46 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, gratulálok a párválasztásodhoz. Valószínű te is hasonló vagy ha nem érted mi a gond ezzel az egésszel, csak még emellett buta is, hogy az sincs meg hogyan fog ez az egész rád visszaütni, mit üzen az egész történet, milyen ember a férjed. Lesz egy pont ahogy többen is mondták, amikor már élesben megy az egész egy másik nővel, és megcsalásig is eljuthat, és azt már nem fogja megmutatni. Aztán esetleg majd ha szétmentek, a következő szerencsés párjának mutogathatja röhögve a te üzeneteidet is. Hogy nézd de vicces ahogy szerencsétlen teper mert vissza akar szerezni. Vagy nézd, milyen cuki ahogy puffog és mérges. Igazából szánalmas emberek vagytok, de a férjed gázabb tőled. Igaz, te választottad őt is.
jan. 7. 13:36
 35/46 anonim ***** válasza:
73%

Én úgy látom,a férjed iszonyatosan bunkó,ugyanis kigúnyolás helyett simán közölhette volna a nővel,semmi esélye,majd tilthatta volna.

Neki ez olyan szempontból egotuning,hogy érzi,valaki fut utána,akinek egyébként nem terem babér,de azért mégis teper,mert annyira csodálatos és szép férfi...

Úriember elmosolyodik,diplomatkusan elhatárolódik a hölgytől, aztán tovább lép.

jan. 7. 13:36
 36/46 anonim ***** válasza:
87%

"de családos emberrel kokettálni sem az."

A flörtölés előtt kérdező van mosolygás, szemezés alapesetben. Egy nő addig a pontig, hogy rajongjon egy ferfiért annak alapvetően van előzménye. Én nem értek egyet azzal, aki szerint szellemi fogyatékos a nő. A másik verzió inkább reálisabb. Szerintem a férjed inkább szépen szédítette és teszi még mindig. Koketálni csak hirtelen a semmiből nem szoktak, de ha úgyis van és annak akivel teszi nem jön be a produkció az le is építi, kijelenti kerek-perec, hogy fejezze be. Végképp nem beszél róla, mutogatja neked, hogy mizu van és nem kizárható sajnos, hogy nem ő az egyetlen nő, akinek csapja a szelet. Van ott minimum egy személy rajta kívül még. A férjed nem hűséges hozzád, vagy nem lesz az...

jan. 7. 13:54
 37/46 anonim ***** válasza:
0%
És hogyan játszik rá mégis a férj? Nem találtam sehol, hogy visszaír, hogy beszélget vele mármint erről a témáról, mert ugye ha munkahely akkor talán mégiscsak kell vele beszélni de, hogy mivel játszik rá egy kéretlen irogatásra azt tényleg nem értem. Kíváncsi lennék azokból akik ezt itt fújják hánynak van párkapcsolata. Mert ilyen nezetekkel biztos, hogy senkinek. El kéne gondolkodni, hogy talán nem kéne párkapcsolati témákban osztani az észt olyannak aki a sajátját nem tudta összehozni. Ennyi hülyét mint itt van. És igenis kinevetek olyan embert aki nevetségesen viselkedik. Nehogy már csak én legyek a bunkó ha nevetek. Az az illető aki meg így viselkedik az ő felelőssége hol van? Neki nem kéne normálisan viselkedni, csak nekem.
jan. 7. 14:21
 38/46 anonim ***** válasza:
77%
37-es ne legyél buta! A feleség nincs ott a munkahelyen, az is lehet a férj unalmában vagy ego tuningból élőben folyamatosan flörtölt ezzel a nővel, vagy szándékosan kétes jelzéseket adott neki. Annak persze nem lesz írásos előzménye. Vagy mi van ha a beszélgetések elején volt, csak oda nem tekert fel mert a jelenlegit mutogatta röhögve a feleségnek? Vagy mi van ha másik platformon is beszélnek, sőt a nagyja ott zajlott le, ez meg csak a végkifejlett ahol épp már teper érte egyoldalúan mert mondjuk a férj kioffolta végül addigra. Elég sok lehetőség van, ami viszont biztos hogy a legtöbb ember nem hülye ilyen téren, hogy a semmire erőlködjön, hülyét csinálva magából. És ahol ilyen úgymond kéretlen teperés van, ott szinte mindig van előzmény, kiváltó ok, bíztatás. Nem véletlen mondja ugyanezt szinte az összes kommentelő, ez többnyire tapasztalat.
jan. 7. 14:32
 39/46 anonim ***** válasza:
38%
37 Ha te egy egészséges belsővel rendelkezel és van egy kétségbeesett ember, azt kiröhögöd? Ugyanis, aki ilyen kétségbeesetten kapar, annál valami nem oké. Vagy azért, mert adják alá a lovat vagy azért, mert az ő agyában torzulnak az információk. És az csak úgy lehetséges, ha valami nem oké nála. Egy kereskesszékest vagy egy vakot, ha bénázik ciki kiröhögni, ugye? De ha egy mentálisan nem épp felnőtett röhögsz ki az normális? És nem, nincs tudatában, hogy hogyan viselkedik, mert torzul a világa.És itt most nem személyiségzavarra kell gondolni és egyéb "fogyatékra", amire az átlag emberek gondolnak. Megfelelő empátiával rendelkező emberek látják, hogy mi ebben a probléma.
jan. 7. 14:38
 40/46 anonim ***** válasza:
100%

37!

Ne haragudj meg rám, de világi butaság vagy és érzelmileg is sekély. De igenis van előzménye a koketálásnak, sőt annak is, hogy a nő rajong érte. Legyen az beszélgetés, kétértelmű megjegyzések, utalások. Tételezzük fel miattad már csak azért is, hogy vicces a férj számára a szituáció. A kérdés logikusan adja magát, hogy meddig. Azt írta a kérdező, hogy a múltban is nyomakodott kéretlenül és megint elkezdte. Hogyan lehetséges, hogy még mindig szórakoztató számára? Úgy hiszem, hogy az oka az, hogy egy köcsög a javából és mellette még fűzögeti is! (Esetleg mégiscsak szellemileg fogyatékos, talán olyan szinten kisebbségi komplexusban szenved, hogy minden rá hajtó nőtől a bókokat, félreérthető viselkedést díjazza). Sőt benne van a pakliban, hogy igazából az a nő azért teper, mert már megfektette mint ahogyan a 38 írta. Nem, még egy kicsit se normális az egész kialakult helyzet és a többség egyetért. Te nem értesz egyet talán egyedül. Azért, mert amit írtam az elején. Az a te szegénységi bizonyítványod.

jan. 7. 14:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!