Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferjemért rajong egy nő, ezt onnan tudom, hogy megmutatta az üzeneteit, meg röhögött rajta, hogy biztos bele van esve a nő, aki egy ideje eltűnt, majd ismét felvette a kapcsolatot a férjemmel, mióta együtt jelentünk meg egy társasági eseményen.?
Az én "drága" exem emlegette nekem az új kolléganőt, hogy mennyire nem bírja.
Majd később amikor fel se hozta témaként furcsa volt a dolog és rákérdeztem mi újság, azt mondta, hogy már jobban kijönnek.
Végül mivel nem volt olyan mint volt velem, megváltozott és a telót vitte magával folyamatosan szakítottunk. Kiderült aztán hogy már viszonyt folytattak, mert az egyik ismerősöm elmondta hogy látta őket csókolózni csak nem mert szólni.
Úgyhogy ha még nincs is köztük semmi kérdező lesz a jövőben és te hoppon maradsz. Na de akit vinni lehet hadd vigyék.
Ne avatkozz, féltékenykedj, add át a nőnek ezüst tálcán és majd akad hozzád való férfi ugyanúgy, mint nekem. (:
" előtte egy másik nős férfire repült rá, ő is nevet rajta"
Ezt csak a férjed elmeséléséből tudod, ugye?
Mi lenne, ha rákérdeznél a másik férfinél erre a sztorira?...
Az ilyen férfiakkal vigyázni kell mert hajlamosak a megcsalásra. Valószínű hogy nem ez volt az első hogy más nővel beszél.
Ez a nő egy bohóc hogy igy nyomul, de ne feledjük el … sokan szeretik a bohócokat.
Ha meg nem szól róla, hogy tetszik neki a dolog és jót röhög rajta akkor meg az bszná ki a biztosítékot mennyire álszentek itt a nők :DDDD
Haverom is volt így csak ott a feleség nem egy karótnyelt valaki és együtt röhögtek a szitun. Mennyire savanyú ember van itt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!