Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ferjemért rajong egy nő, ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferjemért rajong egy nő, ezt onnan tudom, hogy megmutatta az üzeneteit, meg röhögött rajta, hogy biztos bele van esve a nő, aki egy ideje eltűnt, majd ismét felvette a kapcsolatot a férjemmel, mióta együtt jelentünk meg egy társasági eseményen.?

Figyelt kérdés
Lehet hogy az a tény hogy latott engem is jobban inspirálja? Beindult újra tőle a megszerzes iránti vágy? Nem egészen értem.
jan. 7. 10:35
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%

Az én "drága" exem emlegette nekem az új kolléganőt, hogy mennyire nem bírja.

Majd később amikor fel se hozta témaként furcsa volt a dolog és rákérdeztem mi újság, azt mondta, hogy már jobban kijönnek.

Végül mivel nem volt olyan mint volt velem, megváltozott és a telót vitte magával folyamatosan szakítottunk. Kiderült aztán hogy már viszonyt folytattak, mert az egyik ismerősöm elmondta hogy látta őket csókolózni csak nem mert szólni.

Úgyhogy ha még nincs is köztük semmi kérdező lesz a jövőben és te hoppon maradsz. Na de akit vinni lehet hadd vigyék.

Ne avatkozz, féltékenykedj, add át a nőnek ezüst tálcán és majd akad hozzád való férfi ugyanúgy, mint nekem. (:

jan. 7. 11:10
 12/46 anonim ***** válasza:
78%
10: És honnét van meg neki a férjed privát elérhetősége?
jan. 7. 11:11
 13/46 anonim ***** válasza:
100%
Az egyértelmű hogy egy csúnya nőt beindít egy nala jóval fiatalabb és szebb férfi . De ha ennyire ronda ahogy leírtad … akkor a férfi mit akar tőle ? Miért beszél vele
jan. 7. 11:13
 14/46 anonim ***** válasza:
37%

" előtte egy másik nős férfire repült rá, ő is nevet rajta"

Ezt csak a férjed elmeséléséből tudod, ugye?

Mi lenne, ha rákérdeznél a másik férfinél erre a sztorira?...

jan. 7. 11:15
 15/46 anonim ***** válasza:
100%
Azért beszél vele, azért nem tiltja le, mert tetszik neki a helyzet, egónövelésre, szórakozásra megfelel. Az a baj hogyha akad szebb, fiatalabb nő ezt ugyanúgy megteszi csak tovább is fog menni és a kérdező azt se fogja tudni, hogy létezik a harmadik személy.
jan. 7. 11:16
 16/46 anonim ***** válasza:
49%
Nem tudom mióta vagytok házasok, de ha a férjed egy ilyen nővel akarja elütni a szabad idejét.. az azt jelenti hogy unja többé kevésbé a veled való kapcsolatot, és már egy idősebb nő is szórakozást nyújt neki.
jan. 7. 11:21
 17/46 anonim ***** válasza:
57%

Az ilyen férfiakkal vigyázni kell mert hajlamosak a megcsalásra. Valószínű hogy nem ez volt az első hogy más nővel beszél.

Ez a nő egy bohóc hogy igy nyomul, de ne feledjük el … sokan szeretik a bohócokat.

jan. 7. 11:31
 18/46 A kérdező kommentje:
Nyugi, egész nap együtt vagyunk, otthon is, nem tud megcsalni, egyenlőre nincs anyakomplexusa, és nem, én nem avatkozom bele (méltatlannak érzem), visszautasítottam, mikor arra kért koptassam le én. Hogy miért nem tiltja le az jó kérdés, szerintem szórakozik vele, meg egoboosting amit nyilval nem vállana fel, hogy jól esik neki a rajongás. Ennyi.
jan. 7. 11:44
 19/46 anonim ***** válasza:
69%
18: Még majd te leszel a szemében a hibás akkor is, ha ha összejönnek a nővel, mert nem koptattad le?:)
jan. 7. 11:52
 20/46 anonim ***** válasza:
12%

Ha meg nem szól róla, hogy tetszik neki a dolog és jót röhög rajta akkor meg az bszná ki a biztosítékot mennyire álszentek itt a nők :DDDD

Haverom is volt így csak ott a feleség nem egy karótnyelt valaki és együtt röhögtek a szitun. Mennyire savanyú ember van itt. :D

jan. 7. 11:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!