Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy lehet kezelni? Akinek a férje szeretője terhes lett, ott a feleség hogy kezelte a gyereket kesőbb? Milyen volt az együtt éles a ferjeddel úgy hogy átjött a gyerek? Milyen volt a kapcsolatotok? Milyen volt hogy a szerető mindig képbe marad?
Figyelt kérdés
2022. okt. 21. 09:25
1/19 anonim válasza:
Sehogy. Onnantól nem lenne a férjem.
2/19 A kérdező kommentje:
Engem csak érdekel a téma, mert ezen részéről nem hallottam semmit, csak hogy terhes a szerető kérdések, és valamiért nem váltak el ezek a nők, akkor milyen ebben a kapcsolatban élni?
2022. okt. 21. 09:26
3/19 anonim válasza:
Hát én is bsznám ki, mint macskát... Én az a típus vagyok, aki ezt nem tudja elviselni. Lehet, hogy a félrelépést meg szeretném próbálni elfelejteni, de az a bizalom sose lesz a régi. Én meg szenvednék egy darabig, aztán úgyis az lenne, hogy inkább útjaink váljanak el. Ha meg gyereket is csinálna valakinek, akkor instant repülne. Nem foglalkoznék a zabi gyerekkel, rettentően megalázó, hogy megcsalt félként te foglalkozz is az urad félrequrásából született gyerekkel. Ha ilyen van, ne alazd magadat, válj el! Az önbecsülés többet ér!
4/19 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok érintett, csak érdekel, aki ebbe benne van, hogy éli meg, mert erről igazán senki sem beszél
2022. okt. 21. 09:41
5/19 anonim válasza:
Nem beszélnek róla, mert nem igazán van ilyen. A megcsalást, viszonyt még csak csak "megbocsátják", de hogy azt is eltűrjék, hogy a szerető gyereke ott parádézzon náluk az elég abszurd. Nagyon-nagyon szolgalelkű rongynak kell lenni ahhoz, hogy valaki ezt is lenyelje.
6/19 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy van ilyen. Ha a faszi felcsinálja a szeretőt, akkor vagy ő hagyja ott az előző családot az újért vagy marad a régi családjával, de akkor meg inkább leszarja az új gyereket, nehogy a felesége bedühödjön és mégis elhagyja. Egyik esetben sem kell a feleségnek a szerető gyerekét pátyolgatni.
8/19 anonim válasza:
Én sem hallottam még ilyenről, szerintem olyan nő nincs, aki ezt eltűrné. Meg ha én lennék a szerető, miért engedném oda a gyerekemet? Ha az apja látni akarja, lássa nálam, vagy vigye el valami programra, de ne a családjához.
9/19 anonim válasza:
Zalatnay Ciniék esete pont ilyen volt...
10/19 anonim válasza:
Ismerősi körbe történt ilyen, hogy a szerető terhes lett, és született egy kislány. A férfi elismerte az apaságot, és bár úgy tudom, fizikálisan kevés kapcsolattartás volt (pláne nem ilyen, hogy hazavitte volna magához, ahol a feleségével élt), anyagilag mindenben támogatta. A feleség és a férj tipikusan régi típusú kapcsolatban élt, ahol a férj a családfenntartó, domináns személyiség, a feleség gyámoltalan, szolgalelkű, aki a gyerekek nevelését, háztartás vezetését, és az „ura” kiszolgálását tartja feladatának. Nyílt titok volt a környéken, a feleség számára is, hogy a férj nem éppen monogám, és orrba-szájba csalja másokkal is. A feleség természetesen nem éppen kedvelte a szeretőt, és a kislány iránt is kb. utálatot érzett. Azt hiszem, a férj és a szerető között időről időre volt még azért szexuális kapcsolat a gyerek születése után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!