Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy lehet kezelni? Akinek a férje szeretője terhes lett, ott a feleség hogy kezelte a gyereket kesőbb? Milyen volt az együtt éles a ferjeddel úgy hogy átjött a gyerek? Milyen volt a kapcsolatotok? Milyen volt hogy a szerető mindig képbe marad?
Szerintem nagyon idióta az, aki együtt marad ilyen helyzetben a
férjjel, és mivel egy lábtörlő, kinyalja a gyerek fenekét, akár a szeretőjét is, csak híres ura el ne hagyja.
Amúgy 2 ilyet ismertem. Az egyiknél nem tudom, tudott-e egyáltalán róla a feleség, ott kétlaki életet élt a pasi. A másiknál nyíltan csalta tovább a nőt, szeretőstül, gyerekestül összejártak, a 2 nő azt is eljátszotta, hogy jóban vannak. Mindkét "párnál" az összes gyerek felnőtt már. A másodiknál a feleséggel elváltak, a szeretővel nem tudom, mi lett. Az elsőnél nem tudom.
Magyarországon is van olyan férfi aki 3 vagy 4 nővel el együtt és nők jóban vannak.
Csak szólok.
"Akinek a férje szeretője terhes lett, ott a feleség hogy kezelte a gyereket kesőbb?"
Sehogy se kezelném mivel kirúgnám a férjem, elválnék, és semmi közöm hozzájuk onnantól.
"Milyen volt az együtt éles a ferjeddel úgy hogy átjött a gyerek? Milyen volt a kapcsolatotok? Milyen volt hogy a szerető mindig képbe marad?"
Lásd az első írásom. Nincs együttélés egy ilyen féreggel. Tehát nincs hova átjöjjön a gyerek. Az ott él velük, és én lennék az aki képbe se marad hanem oldják meg maguknak 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!