Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt hogy lehet kezelni? Akine...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogy lehet kezelni? Akinek a férje szeretője terhes lett, ott a feleség hogy kezelte a gyereket kesőbb? Milyen volt az együtt éles a ferjeddel úgy hogy átjött a gyerek? Milyen volt a kapcsolatotok? Milyen volt hogy a szerető mindig képbe marad?

Figyelt kérdés

2022. okt. 21. 09:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg Soltiékat.
2022. okt. 21. 12:16
 12/19 anonim ***** válasza:
71%
Én ismerek egy párt.A csavo menni akart, mert azt hitte ezt már nem viseli el a csaj. De ezek után a nő meg hozzament feleségül 🥴😳😳😳.
2022. okt. 21. 14:21
 13/19 anonim ***** válasza:
2022. okt. 21. 19:38
 14/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon idióta az, aki együtt marad ilyen helyzetben a

férjjel, és mivel egy lábtörlő, kinyalja a gyerek fenekét, akár a szeretőjét is, csak híres ura el ne hagyja.

Amúgy 2 ilyet ismertem. Az egyiknél nem tudom, tudott-e egyáltalán róla a feleség, ott kétlaki életet élt a pasi. A másiknál nyíltan csalta tovább a nőt, szeretőstül, gyerekestül összejártak, a 2 nő azt is eljátszotta, hogy jóban vannak. Mindkét "párnál" az összes gyerek felnőtt már. A másodiknál a feleséggel elváltak, a szeretővel nem tudom, mi lett. Az elsőnél nem tudom.

2022. okt. 21. 20:33
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
A 13-as által linkelt kérdést végig olvastam. A hideg kirázott ettől az egésztől amúgy. A csaj fejében is bőven vannak bajok, de csak képzeld el - a párod nem csak megcsal, de gyereket is csinál a harmadik félnek. Mi a férjemmel a szülőbán váltunk egy családdá. A férjemet akkor láttam életemben először sírni. Annyira bensőséges, annyira intim pillanatok azok, amikor a gyermeketek megszületik. Erősíti a kapcsot két lélek között. Na, belegondolva abba, hogy ezt az egészet végig csinálja majd egy másik nővel is... Komolyan tényleg instant kibacás lenne a vége. Nagyon sajnálom azokat akiknek ezen át kell menniük, mert borzasztóan megalázó maga a szituáció.
2022. okt. 21. 23:53
 16/19 anonim ***** válasza:

Magyarországon is van olyan férfi aki 3 vagy 4 nővel el együtt és nők jóban vannak.

Csak szólok.

2023. júl. 16. 16:18
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én utálnám, az biztos. De a férjem is mehetne isten hírével a csajhoz meg a zabikölykéhez.
2023. júl. 16. 17:18
 18/19 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem nem mindig tudja a feleség. Ismertem egy idős férfit, akinek volt két gyereke a feleségétől. Ezen kívül még négy másik a szeretőitől. Kérdeztem is, hogy hogyhogy nem vált el tőle a felesége vagy nem tudta meg? És mondta, hogy több szeretője is házas volt, így abban a kapcsolatban nevelték a gyerekeket (a férjek valószínűleg úgy tudták, hogy ők az apák).
ápr. 16. 19:30
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

"Akinek a férje szeretője terhes lett, ott a feleség hogy kezelte a gyereket kesőbb?"

Sehogy se kezelném mivel kirúgnám a férjem, elválnék, és semmi közöm hozzájuk onnantól.

"Milyen volt az együtt éles a ferjeddel úgy hogy átjött a gyerek? Milyen volt a kapcsolatotok? Milyen volt hogy a szerető mindig képbe marad?"

Lásd az első írásom. Nincs együttélés egy ilyen féreggel. Tehát nincs hova átjöjjön a gyerek. Az ott él velük, és én lennék az aki képbe se marad hanem oldják meg maguknak 🤷

ápr. 16. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!