Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlérzékeny a barátnőm, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlérzékeny a barátnőm, vagy van alapja a kirohanásának?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, h együtt élünk már lassan 2 éve, 2 év fél éve vagyunk együtt, én 28 éves vagyok, ő 25 és szeretne tőlem gyereket, egyre többször hozza ezt fel nekem, sokszor a gumikat is elteszi már, és közli, h most már nem kell, de közben sunyin mosolyog, és tudom, h miért akarja, h ne használjunk, hát nyilván.

Szerdán volt egy kis "vita", majd azt kérdezte, h én szeretnék e tőle gyereket, mert ő már szívesen benne lenne, én meg azt mondtam, h persze, de ezt egyelőre hanyagoljuk, és láttam rajta, h ez nem tetszik neki, mert ő nagyon szeret engem, és mit csinálnék ha véletlen becsúszna egy gyerek, azt mondtam erre neki, h akkor elvenném tőle a gyereket, erre sírva azt kérdezte, h én ezt komolyan gondolom e és hogy mondhatok neki ilyet, ezután bezárkózott a hálóba, és a mai napig duzzog, és azóta sem volt se szex, se együtt alvás, se semmi más, és már ott tartunk, h mivel nem beszél velem, ezért telefonon üzengetek neki a szomszéd szobából, h beszéljük meg. De vissza se ír, nem is beszél velem.

Ezt nyilván nem gondoltam komolyan, de nagyon kivan bukva tőle ahogy látom, és nem tudom megbeszélni vele. Hogy tudnám megértetni vele, h nem komoly? Ha most belemennék a babaprojektbe, akkor vajon megbocsátana a botlásomért? Vagy túlreagálja inkább?

2024. jan. 6. 18:04
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
77%

"most ezen így megsértődni, mint egy ovis. Ha lenne egy kis esze, akkor tudná, hogy a kérdező akkor sem tudná elvenni a gyereket, ha akarná, mert a bíróság a legtöbb esetben az anyának ítéli a gyereket (hacsak nem sorozatgyilkos vagy durván elmebeteg)

Ha lenne egy kis eszed, akkor értenéd, hogy ha valaki pontosan tisztában van ezzel, az nem változtat azon, hogy belőle milyen érzéseket vált ki, amikor egy ilyen mondta elhagyja annak a férfinek a száját, akivel eddig közös jövő tervezett.

2024. jan. 7. 11:21
 32/41 anonim ***** válasza:
49%
Akkor le kellene ülni megbeszélni, nem napokra besértődni, mikor már elnézést kért a kérdező. Én kidobnám a csajt, mint a huzat. Az én idegeimet ezzel senki nem tépné többet, az is biztos.
2024. jan. 7. 11:51
 33/41 anonim ***** válasza:
82%

31, ez nem így van, meg az sem, amire reflektált.. el tudja venni, gondolom nem tudna gyerekkel egyedül megélni, mert mittudomén minimálbért keres és eleve nagyon nehéz albérletet találni gyerekkel, nem hogy rossz anyagi körülmények közt, pláne ha a pasié a lakás, mégcsak nem is házasok..

Iszonyú ijesztő helyzet, nem véletlen ezt vágta hozzá a pasi, a nő kevésbé sikeres és a pasas tudja, hogy sokmindent megtehetne vele. Nyilván nem az első egy két hónapban, de elmenni akkor sem fog tudni máshol lakni, viszont olyan 2 éves kortól már számít az apa is kb ugyanannyira, illetve ha a gyerek bölcsizik, akkor meg aztán pláne.

2024. jan. 7. 16:40
 34/41 A kérdező kommentje:
Továbbra is leszar nagy ívben. A barátnői meg nekem irkálnak, hogy mi a f*szt csináltam, mert velük is láthatóan máshogy viselkedik, legalábbis ezt írják nekem. Bár semmi közük hozzá.
2024. jan. 7. 19:16
 35/41 anonim ***** válasza:
96%

"Dobd ki és keress egy normális nőt, akinek a konfliktuskezelése nem egy kisgyerek szintjén van!"

Lehet, hogy nem jó a konfliktuskezelése, de a leírtak alapján a kérdező kommunikációs képessége, érettsége és érzelmi intelligenciája sem áll magasabb szinten, ha 28 éves férfiként, két év együttélés után úgy tudja megbeszélni a párjával, hogy van-e egyáltalán közös jövőképük, hogy a gyermekvállalás témát azzal intézi el, hogy "persze, de ezt egyelőre hanyagoljuk", aztán egy ilyen érzékeny témában még kijelenti, hogy "elvenné tőle a gyereket".

Szerintem is jobb, ha nem maradnak együtt, de nem hinném, hogy szükséges lesz "kidobni" a párját. Szerintem már azért nem kommunikál vele, mert megérett benne a szakítás gondolata, csak még kell neki idő, hogy ki tudja mondani.

2024. jan. 7. 19:22
 36/41 A kérdező kommentje:

35

Le lehet ám lassan állni ezzel a "szakítsatok" dumával. De komolyan.

Lehet, hogy ti egy 2 éves kapcsolatot csak úgy kib*sztok a kukába, de nálunk nem ez a helyzet, bocs, ha csalódást kell okoznom.

Miért kívánjátok a rosszat másnak?

2024. jan. 7. 19:24
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

36

Pont, hogy nem kívántam rosszat nektek. Csak azt írtam, hogy szerintem jobb, ha nem maradtok együtt, ha egy annyira fontos kérdésben, mint a gyermekvállalás, nem egyezik a jövőképetek, és az alapján, amit Te leírtál, nem is tudtok róla érett, felelősségteljes módon beszélni, és közösen tervezni.

(Mert a "már nem kell óvszer", meg a "persze, de ezt egyelőre hanyagoljuk" az nem erre utal.)

Arra a kérdésre miért nem reagáltál, hogy miért mondtad neki, hogy elvennéd tőle a gyereket?

Miért mondasz olyat egy ilyen súlyú kérdésben, amit nem gondolsz komolyan?

Mit akartál ezzel elérni?

2024. jan. 7. 19:32
 38/41 anonim ***** válasza:
48%
Jaj a 2 év az aztan nagyon sok...én 4 év után csesztem ki az exem. Valaki meg 30 év után válik el...
2024. jan. 7. 20:37
 39/41 anonim ***** válasza:
72%
Azért az is jó, hogy a kérdezőnek kb. az a legfontosabb, hogy épp nem tudja megdugni a nőt. "brühühühü, nincs szex"... "legyünk el egymás mellett, szex"... akkor keressen szexkapcsolatot. Látszik, hogy a barátnője már nagyon szeretne gyereket. Akkor engedd el - ő is talál olyat, aki hamarabb hajlandó gyereket vállalni, te is találsz olyat, aki még nem akar. De magadhoz láncolni és rákényszeríteni, hogy úgy ugráljon, ahogy te fütyülsz, és hogy csak a te kívánalmaid szerint éljetek együtt...
2024. jan. 8. 03:46
 40/41 A kérdező kommentje:
Ha annyira nem kívánná a szexet, akkor nem kezdeményezne, és ha nem akarna, akkor meg nem erőltetném.
2024. jan. 8. 09:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!