Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy sráccal együtt vagyok egy hete és nem értem a mai kirohanását, mi a véleményetek róla?
Ma bementem a városba egyedül (tényleg egyedül nem valami sráccal), mert néha csak szeretek sétálgatni és nézelődni. Ilyenkor zenét hallgatok közben. Mondtam neki is, hogy bemegyek a városba egyedül aztán közöltem vele, hogy lehet átmegyek a nővéremhez. Ezért ugye aznap nem beszélgettem vele annyit, mint szoktam. Erre este ír nekem egy olyat hogy: "egész nap rád vártam. Már nem úgy beszélgetünk, mint régebben. Nem tudom, hogy elfoglalt voltál-e vagy csak nem tudtál írni. Írhattál volna előre hogy elfoglalt vagy és majd írsz később. Vagy ha van valami más oka, akkor mond, mert ez a csend teljesen összezavar és szomorúvá tesz".
Egy üzenetre valóban véletlenül nem válaszoltam, de konkrétan egész nap zaklatott, hogy mi bajom van, pedig csak szerettem volna a városban sétálgatni és a testvéremmel lenni, amiről szóltam is neki.
Már most úgy érzem, hogy ez az egész tök fullasztó. Ti mit gondoltok erről? (Légyszi csak normális válaszokat írjatok, a beszólogatástól meg kíméljetek meg. Köszönöm előre is).
Azt, hogy tok fullaszto. Es jo hogy azonnal kiderult.
Nem probalnam meg kiengesztelni, inkabb szabadulni probalnek. A rossz hir az, hogy o tapadni fog.
Ez beteges is reszerol, meg fullaszto, ahogy irod, kiabrandito, es semmi jot nem nezek ki a jovojebol.
Tini párkapcsolatok arrébb!
Megmondod neki, hogy szótál, jól érezted magad, nem akartál vele írogatni. Ha nem érti, akkor lapozza fel a magyar értelmező kéziszótárt. Mindenkinek van magánélete.
6-os Akkor ez 10 év után végtelen szomorú, főleg 2 gyerekkel! Ezek 16 évesek üzenetei.
Ha nem tévedek elköltöztél, és éppen teper visszaszerezni, bármilyen arrogáns vagy te vagy mellig szarban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!