Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak véleményére vagyok kíváncsi.Van egy párod akivel 3 hónapja együtt vagy,a szex maga a csoda,a nő szórakoztató,izgalmas,intelligens,szóval minden ok,de még nem érzitek a szerelmet.Átalakulhat ez még szerelemmé,vagy megragad a szexuális vágynál?
Nektek mi kell még úgy őszintén?😂
Ilyen miatt b@szt@m ki a srácot, mert előadta, hogy nem szerelmes, mikor minden tökéletes volt. És mennyi ilyet olvasok a gyakorin. Ti tuti látens melegek vagytok. Nincs jobb ötletem!
2es leírta a tutit....
Mi a farkat akarsz még b meg?
Komolyan nem értem mi kell ennél több hogy szerelmes legyél?
Én veled vagyok kérdező. Keresd a szerelmet.
Az itteni hsz-ekből meg látszik, hogy miből áll sok kapcsolat. Valójában csak barátság extrákkal. Max.
6: Nem érted az idézett filmet.
Arról szól, hogy a nő és a férfi személyiségzavarosak és nem merik nevén nevezni, ami van köztük.
Húbammeg....
8: Teljesen egyértelműen, igen.
A helyedben nem akadnék fenn azon, amiket mond.
Esetleg mondogatnám, hogy pedig ez a szerelem, ez a jó kapcsolat, illetve hogy te mennyire jól érzed magad benne, mindig ilyenre vágytál, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!