Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak véleményére vagyok kíváncsi.Van egy párod akivel 3 hónapja együtt vagy,a szex maga a csoda,a nő szórakoztató,izgalmas,intelligens,szóval minden ok,de még nem érzitek a szerelmet.Átalakulhat ez még szerelemmé,vagy megragad a szexuális vágynál?
"kikéred magadnak, hogy ez ilyen (mert te máshogy működsz)... :D"
Persze, hogy kikérem magamnak az olyan állításokat, amik rám is vonatkoznak és nem igazak rám.
Nem, EZ nem ilyen, hanem a te tapasztalatod, te megélésed ilyen.
Én mindig egyes szám első személyben beszéltem, elvárom mástól is, hogy ne jelentsen ki rám hamis dolgokat.
"A szerelem a nő reszortja."
Joos István is beted, de veled együtt
Még jó, hogy itt a férfiakat kérdezték...
Nem fogjátok fel, hogy egy férfi nem női aggyal gondolkodik. Ha sipítoztok, akkor sem. Felnőttek...
#29 tényleg! amúgy én nem pontoztam eredetileg, de most felpontoztalak.
amúgy, ha valami extrémebb állapotot szeretnél, és a feldmárt említetted, akkor esetleg próbálj ki valami olyasmit, amikről ő beszé.
Bár, nem nekem szólt, de a vélemény gondolkodás alapú, az illető erre gondolt szerintem.
Kérdező, ha neked meg kell a kapcsolathoz, hogy szerelmet is érezz, akkor ez nem a te embered arra. Ha minden meglenne, jött volna már az érzés. Az ilyenek egy kezdeti köd után már nem olyan izgalmasak. Ez egy jó barátsághoz elég (ha már kimaxoltad vele a szexet).
Ez az én tapasztalatom. A többi a te dolgod, hogy elég-e ez neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!