Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezeket a kirohanásait hogyan kezeljem?
Sok férfi írogat,amelyeket megmutatok a páromnak,hogy miféle szánalmas szövegekkel akarnak felszedni,mikor tudják,hogy van párom.
Ezeket mind megmutatom,aztán letiltom őket.
Most írogatott egy férfi,mondtam,hogy majd letiltom,de elfelejtettem(egy szót nem beszéltem vele!),aztán a párom mondja,hogy mutassam meg,hogy mikor tiltottam le.
Megmondtam neki,hogy a beszélgetést kitöröltem már rég,ma letiltottam,erre elhord mindenféle k.vának,hogy neki nem kell ez,hogy én titokban beszélek férfiakkal,stb.
Ezen kibuktam,mert egyrészt gyerekes,másrészt vádolgat,holott neki voltak sokszor titkai nőkkel kapcsolatban.
Mit tennétek?
Rosszul esik,hogy vádol és szid,elvileg jogosan,de semmi nem történt soha.
Állítsd be hogy csak ismerősök tudjanak neked írni. Ha meg bejelölnek és gőzöd sincs ki az de vissza jelölöd ne csodálkozz hogy ez lesz.
A pasid meg cseppet sem bízik benned. Saját magából indul ki hogy ő titkolózott akkor te is fogsz.
Azért annak is van oka,hogy sokan írkálnak neked. Ha tudják hogy van párod, közös "szerelmes" képek, kapcsolatban ,kapcsolatban xy al és írnak azt felénk "lekutyázásnak mondják". Kb annyit jelent" kutya helyedre" kuss a neve a kutyának~kutyába nézik. Az pedig tiszteletlenség,tiszteletlenség bántó!
Ne kellesd magad!
Én azért ezeket nem mutogatnám a páromnak, tök feleslegesen generálod a feszkót. Tiltsd le azt csókolom. Erről minek beszámolni? Direkt élceled magad a párodon, hogy "nézd mennyi hapsinak kellek, becsülj meg!"? Mert kb így érzi magát...
30N
Hát nem tudom nekem nem írogatnak érdekes mód idegen férfiak. Kint van, hogy párkapcsolatban élek, és nincs kint rólam semmi kirívó kép. Pedig szép lánynak tartanak.
Szerintem nézz szét az adatlapodon, mert oka van, hogy annyian írogatnak. Valamilyen módon kiprovokálod.
Én megértem a párodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!