Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk és lányok érthető a barátom kirohanása vagy szerintem is túlment minden határon amit csinált?
Párszor taxival mentem haza. Mindig ugyan az a srác volt a sofőröm. Beszélgettünk mindig az alatt a 15-20 perc alatt.
Tegnap becsöngetett a lakásounkra ahol a barátommal lakom. A taxis férfi egy csokor viragot hozott nekem. Azt mondta erre járt és közben eszébe jutottam ezért elment vett virágokat nekem,hogy feldobja a napomat. Tudta,hogy van valakim ezt most mondom!!!!!!!!! Nem kicsit meglepődtem ezen a kis akcióján a srácnak. A virágot elfogadtam, nem akartam megsérteni a barátom ott állt a hátam mögött kinyitotta az ajtót aztán meglökte a taxis srácot és megkérdezte,hogy kicsoda ő, mi ez az egész? Dulakodni kezdtek, mert a taxis inkább vissza ütött és verekedni kezdtek. A szomszédból jöttek ki a folyosóra és ők vàlasztották szét őket. Nekem egyedül nem sikerült meg hiába szóltam a barátomnak és probáltam védeni őt, nem szorult segítségre, folyamatosan a háta mögé terelt a kezével és belökött finoman az előtérbe. Szerencsétlen sràcnak vérzett az orra. Mindenki megnyugodott a taxis elment szónélkül.
Jogosan gondolom,hogy ez eszméletlenül durva volt? :((( nem gondoltam volna,hogy a taxis bármit akarna. Mindig ott állt a kocsi a munkahelyemen ahol dolgozom és hol ő vagy egy idősebb férfi volt. Azzal szoktam haza menni, mert onnan gyorsabban hazaérek mintha buszoznék és sokszor melóból még megyek edzésre is ahova időre kell érkeznem. Nem bíztattam a srácot, boldog párkapcsolatban élek. Ezen nem akarok változtatni, de nagyon haragszom a barátomra. Szerintem nem érdemelte ez a taxis és a barátom is komoly ütéseket kapott,többször is megrúgta a taxis a hasát. Hiába probáltam közéjük állni a párom csak azért is a háta mögé szorított inkább. A saját testi épségét is kockàra tette. Nem normális!!! Nem kellett volna meglöknie, nem kellett volna beszólnia és ha elmegy a taxis én kidobom azokat a t**ves virágokat.
23N
érthető a kirohanása, jóég aki azt mondja hogy nem, hogy lehettek ilyen álszentek.....sőt még örüljön neki a barátja, hogy idejön egy tök ismeretlen csávó aki szokta fuvarozgatni a barátnőjét, és most hozott neki virágot, csak "mert eszébe jutott", nem?
neked meg nem úgy kellene reagálni, hogy "ó de szép virágok, köszönöm aranyos vagy", hanem elmagyarázni neki hogy a faszi valami nagyon benézett...
Szóval a nép ítélete az, hogy tapsolnia kellett volna, sőt a mai korban úgyis sokan erőltetik az embertelen "cuckold" baromságot, még tartsa is a gyertyát?
Én nem rohantam volna így ki, de abban a percben indult volna az elhidegülésem tőled, magamban már készülné a megcsalásra és az utána következő időszakra. Látszólag neked se esne nehezedre egy jó kis félreqrás.
Ott a baki, hogy elfogadtad. Ezt nem kellett volna, mert itt nem "netto illem", hanem a közeledés elfogadása amit jelentett.
Bár ahogy elnézem a kérdés tálalását, nálad már ez előtt ért a félredöngetés ötlete.
Gusztustalan világ ez.
Szerintem pedig igenis akart tőled valamit a texisofőr. A barátod jogosan lett dühös, de ez a verekedés nagyon gáz volt tőle. Én is haragudnék egy ilyen miatt.
Sajnos férfiak egy tekintélyes részével nemigen lehet haverkodni, semleges kapcsolatot tartani. Nem tudnak elvonatkoztatni a szextől, azaz pontosabban aki szexuálisan érdektelen számukra, az más szempontból sem érdekli őket. Nem minden férfi ilyen, de egy jó részük sajnos igen. És ha te másban bízol, másképp állsz a kérdéshez, akkor még te leszel a hülye.
Jogos. Kell az erőszak a mai világban. Aki ezt nem hiszi el, máshogy gondolja az egy akváriumban él a saját kis komfortzónájában. Általában ők azok, akik mindig ecsetelik, hogy bizony meg lehet oldani minden helyzetet higgadtan is, megbeszélve. A frászt. Utcán szoktatok sétálni? Kimozdultok ti a házból és még semmi kompromisszumotok nem akadt más idegen, kevésbé intelligens emberekkel? Azoknak a szép szó biztos használ.
Kérdező a párodnak mit is kellett volna csinálnia? Idegen pasi csönget a házunkhoz, szép csokor virággal, barátnőm kinyitja és : óó köszönöd szépen, de szép virágok. -.- Igen. Akármennyire is hiszik egyesek, nem a nők körül forog a világ. Személy szerint a virágot téptem volna ki a barátnőm kezéből, visszadobva ki az ajtón. Ha a kollega nem távozott volna sebtében én is nekiestem volna, továbbá a barátnőmmel is elbeszélgettem volna. Kisebb veszekedés a minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!