Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem megalázó ez? Mit tennétek?
A párommal és a barátaival voltunk bulizni.
A barátom az egyik haverjának a csajával táncolt, és elég testközelien és rápaskolt a fenekére (részeg volt.). A csaj csak zavartan vihogott,a pasiját nem is érdekelte, de nekem ez megalázó volt,hogy a párom más nőket taperál amikor én ott vagyok,-még ha szórakozásból is.
Azt mondta, hogy ez nem, jelentett semmit,ne boruljak ki.
De mi van ha most azt hiszik a barátai,hogy én nem jelentek neki semmit, ha közben részegen mellettem ilyet csinál? Én fújom fel?
L/27 F/33
Szerintem kicsit tulreagalod. Főleg, ha egyébként nem viselkedik igy.
Itt valaki felvetette, de egy baráti társaságban teljesen természetes, hogy mással is táncolunk. Jó, nyilván nem osszesimulvaa.
Szerintem kicsit tulreagalod. Főleg, ha egyébként nem viselkedik igy.
Itt valaki felvetette, de egy baráti társaságban teljesen természetes, hogy mással is táncolunk. Jó, nyilván nem osszesimulvaa.
"Igertesd meg vele hogy nem csinal tobbet ilyet.." nekem mar az is nagyon furcsa, hogy egyaltalan ezt momdani kell! Az lenne a minimum, hogy a kerdezo parja maga igeri meg, undzolas nelkul.
Szerintem nem fujod fel. Az meg egy dolog ha massal is tancol, hiszen azert mentetek hogy jol erezzetek magatokat. De vannak bizonyos hatarok, amiket az ember akkor is betart, ha nincs is jelen a parja.
Ilyen alap, hogy nem flortolget massal, plane nem hogy testi kontaktusba kerul vele. A fenekfogdosas meg gusztustalan, elotted pedig nagyon banto, megalazo es izlestelen.
En ilyen barommal biztos nem lennek egyutt (es ezzel senkit sem akarok megserteni). Ugy tunik, hogy te egy kicsit intelligensebb es erzelmesebb vagy a parodnal, gondolkozz el rajta hogy mashol is van-e problema- es ha igen, akkor szukseged van-e neked erre, megelegedsz vele?
Hát ne is haragudj, de én nagyon elgondolkoznék a kapcsolatomon ,ha a párom a szexuális vonzalmát az egyik csaj haveron élné ki... s mi lett volna ha te nem is vagy ott? Mi ez már, részegen bármit szabad?
Egyébként semmire sem mentég, az érzelmeid és a hozzáállásod részegen is ugyanolyan, annyi különbséggel, hogy sokkal jobban elengeded magad és kevésbé érdekel, hogy ki van körülötted. Ha részegen kimutatta hogy vonzódik hozzá, erős a gyanúm, hogy az józanon is ott van benne, csak nem engedi igy ki .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!