Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlérzékeny a barátnőm, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlérzékeny a barátnőm, vagy van alapja a kirohanásának?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, h együtt élünk már lassan 2 éve, 2 év fél éve vagyunk együtt, én 28 éves vagyok, ő 25 és szeretne tőlem gyereket, egyre többször hozza ezt fel nekem, sokszor a gumikat is elteszi már, és közli, h most már nem kell, de közben sunyin mosolyog, és tudom, h miért akarja, h ne használjunk, hát nyilván.

Szerdán volt egy kis "vita", majd azt kérdezte, h én szeretnék e tőle gyereket, mert ő már szívesen benne lenne, én meg azt mondtam, h persze, de ezt egyelőre hanyagoljuk, és láttam rajta, h ez nem tetszik neki, mert ő nagyon szeret engem, és mit csinálnék ha véletlen becsúszna egy gyerek, azt mondtam erre neki, h akkor elvenném tőle a gyereket, erre sírva azt kérdezte, h én ezt komolyan gondolom e és hogy mondhatok neki ilyet, ezután bezárkózott a hálóba, és a mai napig duzzog, és azóta sem volt se szex, se együtt alvás, se semmi más, és már ott tartunk, h mivel nem beszél velem, ezért telefonon üzengetek neki a szomszéd szobából, h beszéljük meg. De vissza se ír, nem is beszél velem.

Ezt nyilván nem gondoltam komolyan, de nagyon kivan bukva tőle ahogy látom, és nem tudom megbeszélni vele. Hogy tudnám megértetni vele, h nem komoly? Ha most belemennék a babaprojektbe, akkor vajon megbocsátana a botlásomért? Vagy túlreagálja inkább?

2024. jan. 6. 18:04
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

10

Mi van?

2024. jan. 6. 18:59
 12/41 anonim ***** válasza:
11%
Manipulálva vagy, nem kicsit.
2024. jan. 6. 19:11
 13/41 anonim ***** válasza:
81%

De ilyen hogy jut eszedbe? Mármint értem, hogy mond olyat az ember, amit nem akar, de annak ott kell lennie a tárban, hogy el tudd lőni.

Most feltételezni fogok rólad valamit, ha nem igaz, akkor is tegyünk úgy, mintha: ha anyukáddal vitatkoznál, és már nagyon az agyadra menne, akkor sem mondanád neki, hogy "kuss, mert felpofozlak, riibanc". Nem? Mert egyszerűen eszedve se jut.

Ez az elveszem a gyereket nekem kuurva betegen hangzik.

2024. jan. 6. 19:12
 14/41 A kérdező kommentje:

13

A hasonlat elég rossz, és ráadásul szürreális.

Tudom, hogy a rosszra nagyon ijedten és komolyan reagál és szerintem tudat alatt ez volt az első ami eszembe jutott. Nem rossz szándékkal mondtam neki.

2024. jan. 6. 19:16
 15/41 anonim ***** válasza:
60%
Engedd el ezt a kapcsolatot. Csak kínozzátok egymást.
2024. jan. 6. 19:31
 16/41 Senior Séf ***** válasza:
33%
Ezer éves népi bölcsesség, hogy ha egy nő akar/nem akar gyereket, az úgy is lesz. Szóval készülj, kérdező az apaszerepre.
2024. jan. 6. 19:47
 17/41 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem meg nem szereted a csajt, lekezelő vagy vele, a felettesének, többnek érzed magad, őt meg lenézed.

Mi az, hogy elvennéd a gyereket? Csak nem jól állsz anyagilag, ő pedig kevésbé? Mi az, hogy egyelőre hanyagoljuk? Ez nem csak tőled függ, ő felhozta a témát játékosan, direkt nem meri, mert szeret és fél, hogy dobod, te meg úgy csinálsz, mintha csak az számítana, te mikor szeretnél gyereket. Te tudod, hogy most nem, de titkolod, és azt sem tudod, mi kell hozzá, hogy meggondold magad, és hát na.. lekezelő vagy vele, nem igazán akarsz te vele családosdit sem. Csak múlatod az időt, cuki, jókat szexeltek, biztos helyes lány, és neked ez így megfelel majdnem 30 évesen és még kitudja meddig, amig be nem csap az isteni szikra, hogy neked most kell a gyerek. Korrekt lenne, ha leültetnéd és megmondanád neki, hogy te most és még jóideig nem akarsz gyereket, de megérted, ha neki ez most fontos, és nem akarod átverni. Alapvetően onnan látszik, hogy nem szereted és lenézed, hogy még lelkiismeretfurdalásod sincs, hogy megvezeted, mikor tudod, hogy ő gyereket szeretne tőled, hisz mondta, te meg kerülöd a témát és emiatt még őt okolod ahelyett, hogy rosszul éreznéd magad, hogy "lopod az idejét" a nagy titkolózással és sumákolással, amit folytatsz. Szerintem is cuki, esetlen és cuki, ő szeret téged, nyílt, őszinte, te meg lekezelő, rosszindulatú és nem szereted.

És te is tudod, hogy nem viccből mondtad, az jött elő belőled, hogy többre tartod, értékesebbnek tartod magad nála, "hatalmad van fölötte" többet érsz, te ezt is megtehetnéd, ha akarnád(tuti jól keresel, mert nem tudok más indokot elképzelni, amiért ennyivel fölé helyeznéd magad). Ha a csajszinak lenne élettapaszta, ezeréve dobott volna, de szerelmes beléd, ezt is eltűri.

25 éves, pont jó korban van, sajnos 2-3-5 év is lehet, mire összejön egy gyerek, nem sokan akarnak idősebb anyukák lenni, pláne, ha több gyereket is szeretne. Egyébként nem ártana mindenkinek csak a szerelmével lennie, hirtelen te is apa akarnál lenni, ha valóban szerelmes lennél, nem csak egy aranyos lánnyal lennél kapcsolatban, akit kedvelsz néha.

2024. jan. 6. 19:48
 18/41 A kérdező kommentje:

17

Már írtam, h nem gondoltam komolyan, csak reméltem, h elfelejti egy kicsit addig, és tovább élünk egymás mellett, szex, együtt alvás, béke, és jelenleg még gyerek nélkül. Jobban keresek ez igaz, és ha már itt tartunk, akkor nem tudom, h ilyen esetben a gyereket kinél helyeznék el, de nyilván az anyjánál, jelenleg nem tervezek ilyesmit, nincs is gyerek, ez egy buta elszólás volt, és azért érdekelt az is, h mennyire gondolja ő komolyan, h nem e viccelődik ő is. De nem szeretnék vele szakítani, és remélem ő sem tervezi.

2024. jan. 6. 20:00
 19/41 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem meg ha valakit egyfolytaban olyan dologgal csesztetnek amit nem akar, az tenyleg neha mond olyat amit nem akar es meg ha az ilyen eros tulzas is.

Valoszinuleg mar millioszor elmondta, hogy igen, szeretne gyereket de nem most. Nehogy mar a ferfi legyen a hibas mert a baratno megallas nelkul ezzel jon es nem is erdekelne ha o akarja vagy keszen all-e ra. Az ovszer elutasitasa es az errol valo kerdezgetes is erosen mutatja, hogy inkabb a reakciod nezi es ha ugy itelk a vegen meg szandekosan teherbe is esik. Amugy a leheto legjobb valasz az lett volna arra a kerdesre, hogy mit tenne a kerdezo, hogy mivel meg korai ezert O elvetetne vagy nem jutna sor eleve ilyenre mivel van eleg esze vedekezni..

2024. jan. 6. 20:03
 20/41 anonim ***** válasza:
83%

Hát elég gáz beszólás volt.

Mióta tart ez? Szerda?

Azért ha bocsánatot kértél és beszélni se hajlandó...hát nem tudom.

De csak azért ne menj bele a gyerekdologa, ha amúgy te még nem akarsz.

Nem tudjátok megbeszélni h vártok pl 1 évet még (de csak ha komolyan gondolod, ne hülyitsd).

N 31

2024. jan. 6. 20:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!