Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire reális, ha így van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire reális, ha így van felosztva a házimunka?

Figyelt kérdés

Az egyik fél főz, és intézi hozzá a bevásárlást (a másik fél odaadja a fizetése egy részét, így abból tud vásárolni, a maradék meg az ő pénzének a maradéka meg megy megtakarításba)

Sokszor ő találja ki, hogy mi legyen a héten a kaja - szem előtt tartva, hogy elég kiegyensúlyozott legyen

A másik fél takarít (mosás, mosogatás, porszívózás, felmosás, portörlés, ágyneműcsere, satöbbi) és eteti, itatja, almozza (napi lapátolások és havi teljes csere) és lefárasztja a macskát.

Ez mennyire arányos?

2024. jan. 4. 12:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
71%
Mert, nektek ez nem felel meg?Akkor egymással kell beszélgetni.Engem az sem zavar, ha az egyikőtök semmit nem csinál, érted...
2024. jan. 4. 12:21
 2/15 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem nem az, a bevásárlás + főzés sokkal kevesebb meló, mint az összes többi együtt, pláne, hogy 2 emberre tök jól lehet úgy főzni, hogy csak 2-3 naponta kelljen.
2024. jan. 4. 12:21
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagyok: egyesnek is igaza van, ha te vagy a másik fél nem tartja igazságosnak, akkor tökmindegy mi "mire szavazunk" itt. Márpedig gondolom valaki berzenkedik, ha felmerült a kérdés.
2024. jan. 4. 12:22
 4/15 anonim ***** válasza:
56%
Ez egyáltalán nem igazságos, aki főz az kevesebbet csinál, mint a másik.
2024. jan. 4. 12:23
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

#2 Mondjuk ez is ilyen nagyon attól függ dolog.Ha csak a friss kaját eszik meg, akkor tényleg naponta kell főzni, meg boltba menni is, mert akkor mindig van, ami épp nincs otthon alapanyag.

Nagytakarítani, ágyneműt áthúzni senki nem szokott naponta.Meg ha teszem azt egy 1 szobás, 38 m2-es lakásban laknak, ahol heti 1 nagytakarítás van?Akkor a napi főzés sokkal több idő, energia.Akkor csak a mosogatás van napi szinten.

2024. jan. 4. 12:25
 6/15 anonim ***** válasza:
18%

Miért pörögtök ennyire a házimunkán? Meg, hogy kinek mi a "feladata".

Egyrészt vitaforrás, ha nem változtattok a gondolkodásotokon, meg olyan mint egy megszállott parancsnok, aki sorba lesi, hogy ez meg az a feladat el van-e végezve. Fullasztó.

2024. jan. 4. 12:30
 7/15 anonim ***** válasza:
33%
A kapcsolataimban en nosok fozok takaritok mert az en alberletem alapon a masik semmit nem csinal. De annál inkább kritizálnak. Maradt egy folt a tüzhelyen vagy tükrön es igy toább.
2024. jan. 4. 12:38
 8/15 anonim ***** válasza:
7-es és kérdező - miért csináljátok, amit nem akartok??
2024. jan. 4. 12:51
 9/15 anonim ***** válasza:
Mert pl bogarakat se akarok. Nem àrt takaritani.
2024. jan. 4. 12:52
 10/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is kevesebbet csinál aki főz de a ti dolgotok. Én nem vagyok a közöz kassza híve, de a másik pénzétvse fogadnám el.
2024. jan. 4. 13:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!