Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez szakító ok? Ti mit gondolto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szakító ok? Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Mielőtt összejöttem a barátommal, volt egy egyéjszakás kalandom amit szégyellek, és amikor a kapcsolat elején megkérdezte a barátom hogy hány emberrel feküdtem le, akkor azt az egyet letagadtam. Ez kiderült, és most szakítani akar velem.

jan. 1. 21:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a múltban volt a kufirc, de a jelenben hazudnak róla.
jan. 2. 08:31
 12/16 anonim ***** válasza:

Semmi szégyellni való nincs azon hogy volt egy egyéjszakásod! Sőt még neki kéne szégyellni magát, hogy ez miatt képes lenézni!

Ne sajnáld, jobb hogy kiderült és elmegy!

jan. 2. 11:25
 13/16 anonim ***** válasza:
62%

Persze ha férfiként voltál pasival, csak nem tetszett és többet nem csinálod, akkor nem vagy férfi, és joggal szakítanak veled! A nőknek meg mindent el kell nézni?

Neki ez nem fér bele, és ehhez minden joga megvan.

Így hogy még hazudtál is, hogy bízzon meg benned?

Joggal szakít igaza van!

jan. 2. 11:29
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem az a baja, hogy egyéjszakás, hanem hogy hazudtál neki ebben. Én amúgy megértem, mert nőként nekem is volt egyéjszakásom és ez halálos bűnnek számít sok férfinál. Velem az volt, hogy összejöttem az exemmel, aki 17 éves volt akkor és azt mondta, hogy már szexelt. Két hónap múlva bevallotta, hogy ő még szűz. Nem dobtam, de nagyon kivoltam rá és a barátaim nem értették, hogy miért. Nos két dolog. Egyrészt hogy hazudott, ami nem úgy volt, hogy "te figyelj Jóska én már 20 emberrel szexeltem, te szexelél már?" "öööö aha igen". Hanem úgy, hogy nem is tudta, hogy én esetleg szűz vagyok-e, vagy sem, mert én kérdeztem rá először, és utána két hónapig minden héten kitalált valami kamut, hogy hol, kivel, hányszor, milyen pózban, mennyi ideig, milyen körülmények között szexelt. Tehát rendesen átb.aszott. A másik meg, hogy mindenki tudja, hogy egy szűz fiú vágyni fog más lányokra is. Nem elégszik meg eggyel. Én meg addigra már nem akartam mással lenni, és nem akartam volna, hogy 10 év házasság után megcsaljon, mert még nem élte ki magát. Na de az túlzás, hogy szakítani akar veled a párod. Tőlem megkérdezte a párom még a elején, hogy engem ütöttek-e meg a szüleim gyerekként. A válasz igen volt, de nagyon nem dolgoztam még fel akkor, nem akartam róla beszélni, soha senkinek nem mondtam el, így akkor még neki sem. Majd később elkezdtem ezeket a traumákat feldolgozni és elmondtam neki. Nem akadt ki azon, hogy korábban nem mondtam igazat, megértette, hogy akkor még az elején voltunk és nekem is nehéz téma. Úgyhogy a te párod nem viselkedik megfelelően, ha csak emiatt kidob.
jan. 2. 14:34
 15/16 anonim ***** válasza:
De miért tagadtad le? Mi van abban? Lehet neki is volt. Vagy nem? Vagy igen?
jan. 2. 14:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Mindegy, hogy más szerint szakító ok, vagy nem, ha szerinte az.
jan. 2. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!