Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon az intimitás megszűnése lehet szakító ok egy jó kapcsolatban?
Párommal több mint 6 éve vagyunk együtt, és mára az intimitás kb kihalt a kapcsolatunkból. Szeretjük egymást, jó a másikkal, de a vágy, az izgalom elmúlt, ellaposodott a kapcsolat. Elsőnek azt hittem, hogy ez így általános, azonban sajnos észrevettem, hogy más valakit kívánok, de a páromat nem. Nagyon megijedtem, hiszen nem szeretném elveszíteni, de a 20-as évem közepén nem gondolom, hogy ilyen kapcsolatban kéne élnem. Többször említettem a páromnak, hogy kívánjon egy kicsit jobban, hogy visszajöjjön a tűz, de a kényelem vált az uralkodóvá a kapcsolatunkban.
Ti mit csinálnátok a helyemben? Ennyi év után, az esküvőtök előtt pár hónappal inkább kilépnétek, vagy megpróbálnátok helyrehozni?
24/N
A szerelmet kell felébreszteni és fenntartani. A szerelem a legerősebb afrodiziákum. Amíg az él, a kölcsönös vággyal sincs baj.
Tessék kijelölni egy időpontot, mondjuk, este 7 óra, és onnantól nincs telefonbuzerálás, csak egymásra figyeltek. Ha ez nem megy, mindkettőtöknek jobb lesz mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!