Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagyok mérges?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A helyzet a következő. 22 éves lány vagyok, leszbikus párkapcsolatban élek,a párom 35 éves. 2 éve vagyunk együtt. Az anyja előtt már a kezdetektől fogva titkol, nem tudják a szülei hogy leszbikus. Az én szüleim tudják rólam, tudják ő a párom, nyíltan vállalom a szexuális orientációm. Nagyon fáj, hogy titkol a párom,nem régen be került a sürgősségire háromszor is, és mind a háromszor írt előtte, hogy ne menjek oda hozzá, mert az anyja is ott van neg az apja és velük akar lenni, értsem meg,ha szeretem... Nagyon fáj, jogosan,vagy neki van ebben igaza és én reagálom ezt túl? Köszönöm a válaszokat!
2023. dec. 30. 21:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nézd kérdező, én azt gondolom, amikor te párkapcsolatba kerültél a pároddal, tudtad, hogy ő nem akarja felvállalni a családja előtt az orientációját. Ez igaz? Ha igaz, akkor te ennek a ténynek birtokában jöttél össze vele, szóval most ne kardoskodj, hogy márpedig viselkedjen máshogy, szerintem fogadd el, ez az ő dolga. És ha szerinte lebukna a korházban, ha te odamennél, akkor szerintem nem nagy dolog, hogy a kérésére nem mész oda. Ígért neked valamit, hogy majd x dátumra ő coming outolni fog?

A másik, hogy szerintem nem releváns az, hogy te már megtettél valamit... nem ettől függ, hogy neki is meg kellene e tennie.

2023. dec. 30. 22:59
 12/15 anonim ***** válasza:
keresztény Magyarország itt még ollózni sem szabad a nélkül hogy a család el ne ítélne....
2023. dec. 31. 05:36
 13/15 A kérdező kommentje:
Kedves 11-es! Azt ígérte, hogy elfogja mondani nekik,csak adjak neki időt. Ezt az időt már 2 éve várom, mert szeretem.
2023. dec. 31. 06:47
 14/15 anonim ***** válasza:

Sajnos az van hogy sokan nem tudnak, vagy nem akarják elengedni a szüleiket, akkor se ha azok kitagadnák a szexualitása miatt a gyerekűket.

Ezt csak elfogadni tudod, lehet néha beszélni róla, hogy jó lenne ha felvállalná magát, de erőltetni nem szabad.

Sajnálom hogy ilyen helyzetben vagy, kitartást kívánok neked!

2023. dec. 31. 16:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Még ha az is rossz volna és nem lehetne ugyanúgy hozzáérni, simán barátként kamuzva oda lehetne engedni. Ez így részemről már pengeél volna vagy le is ugrottam volna az éléről. Pláne 2 év után és ő az idősebb.

35/F

jan. 1. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!