Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok mérges?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A helyzet a következő. 22 éves lány vagyok, leszbikus párkapcsolatban élek,a párom 35 éves. 2 éve vagyunk együtt. Az anyja előtt már a kezdetektől fogva titkol, nem tudják a szülei hogy leszbikus. Az én szüleim tudják rólam, tudják ő a párom, nyíltan vállalom a szexuális orientációm. Nagyon fáj, hogy titkol a párom,nem régen be került a sürgősségire háromszor is, és mind a háromszor írt előtte, hogy ne menjek oda hozzá, mert az anyja is ott van neg az apja és velük akar lenni, értsem meg,ha szeretem... Nagyon fáj, jogosan,vagy neki van ebben igaza és én reagálom ezt túl? Köszönöm a válaszokat!2023. dec. 30. 21:52
2/15 anonim válasza:
Én még jó dolgot nem hallottam leszbikus csajokról. Nagyon durván szidjátok egymást mindig, minden topikban.
3/15 anonim válasza:
Annak tudatában vagy vele, hogy sem most, sem később nem vállal fel. El tudod dönteni, ilyen áron is kell-e neked ez a kapcsolat. Természetesen jogosan vagy mérges, csak az nem oldja meg a helyzetet.
4/15 anonim válasza:
Én mégcsak nem is kerülnék ilyen helyzetbe. A másik szabad ember úgy vállalja fel az életét vagy önmagát, ahogy akarja. Neki ehhez joga van. Mint ahhoz is nejed, hogy te meg ilyen hirdető vagy és beavatsz mindenkit a magánéletedbe meg a szexualis életedbe es a környezeteddel tárgyalod meg vagy itt.
Nekem teljesen más mélységű kapcsolataim vannak, így sokmindent mást ehhez nem tudok.
5/15 A kérdező kommentje:
Itt nem azon van főleg a hangsúly,hogy vállaljon fel nyíltan,hanem hogy miért tiltja meg hogy oda menjek hozzá a kórházba,ha aggódom érte, mert szeretem....
2023. dec. 30. 22:00
6/15 anonim válasza:
Te meg miért akarod a világnak is szétkürtölni amikor a másik elesett es pont marhára nem erre vágyik hogy a védtelen helyzetével visszaélj.
7/15 A kérdező kommentje:
Látom te sem voltál túl jó szövegértésből.
2023. dec. 30. 22:03
8/15 anonim válasza:
Jó, hát fent még azt írtad, nagyon fáj, hogy titkol. A leszbikusság akkor ez esetben nem tényező, van egy párod aki a bajban a szüleivel akar lenni, nem veled. Ez is jogosan bosszant, de ugyanúgy te döntöd el, kell-e ez neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!