Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan lettem mérges?A barátom belém élvezett. Részletezem röviden.
Fogalmzásgátlót szedek, de nem is szeretem ha belém élveznek+ 2-3 napig ég/csíp odalent ettől, mert teljesen felborítja az hüvely ph-ját +amit a fogamzásgátló is már legyengített és gombásodok.
Általában a hasamra, számba megy el. A fél év alatt kétszer engedtem meg neki, de utána szenvedek pár napig, így nekem ez egyáltalán nem éri meg.
+RETTEGEK A TERHESSÉGTŐL!
Csak úgy belém élvezett, én meg mérges lettem, amire ő is teljesen kiakadt, hogy felesleges ez a hiszti, nem tudta hogy nem szeretem.
Sajnos azóta nem tudok vele lefeküdni, mert ez ugrik be, hogy szépen meg van beszélve hogy hova engedi, neki is megfelelt, és tartok tőle hogy megint megtörténik.
28f és 26n
"nem tudta hogy nem szeretem"
:-)))
Szerintem nincs jelentősége, mert úgysem fogod kidobni, hanem majd megbékélsz, és megint lefekszel vele.
Nyugodj meg, és bocsáss meg neki. Úgyis ezt tennéd magadtól is.
Ez neked probléma? Én nem szedtem gyógyszert és így élvezett belém egyetlen egyszer. Teherbe is estem azonnal. Egyikünk sem abortusz párti.
Imádom a gyerekemet, de a volt férjemet ettől az akciótól megutáltam.
#5 ja a ferfiak igy szeretik?
Hat akkor innentol rogton hagyom az osszesnek, mert egy labtorlo vagyok, aki szeret az osszes here kedvere tenni:))
Ja amugy k*rva anyad:)
Kerdezo, konkretan ezutan szo nelkul szakitanek vele..
Tisztaban volt vele, hogy nem szereted, azzal is hogy utana NAPOKIG faj, es teljesen telibe szarta.
Valoszinuleg ha veletlen terhes lennel, azzal is ugyanigy foglalkozna..semennyire.
Az en baratom mindig azon van, hogy nekem ne fajjon semmi se kozben, se utana, nem hogy szandekosan napokig tarto fajdalmat okozzon..
Remelem jol dontesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!