Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha merges ram akkor a hatara...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha merges ram akkor a hatara kap vagy befogja a szamat?

Figyelt kérdés

A baratom kb ugy csinal mintha egy filmben lennenk.

Ez elott soha nem csinal meg ilyet..de az utobbi idoben az lett a szokasa hogy ha "veszekedunk"civakodunk akkor felkap a hatara es ledob az agyra vagy befogja a szamat a tenyerevel. O viccesnek tartja meg minden engem mar idegesit. Szoltam neki. De nem erdekli. Hogy allitsam le?

N

2020. nov. 20. 13:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
21%
Hát én ettől tökre beszarnék.
2020. nov. 20. 13:52
 2/13 anonim ***** válasza:
11%
Valóban ijesztő,de min veszekedtek állandóan? 5 éve vagyunk együtt a férjemmel nem nagyon emlékszem veszekedésekre, pedig terhesen az elején kicsit harapós voltam, de akkor se civakodtunk, normális emberek vagyunk megbeszéljük a dolgokat.
2020. nov. 20. 13:55
 3/13 A kérdező kommentje:
Pl otthon vacsorazunk es ilyen aprosagon legutobb hogy ha keves a piszkos edeny akkor ne a mosogatogepet hasznaljam hanem kezzel mosogassak es segit eltorolni elpakolni. En szoltam neki hogy ne oktasson ki eltudom donteni hogy mikor akarom a mosogatogepet elinditani meg mondtam neki hogy de latod hogy megint tele van. Es nem kiabalunk meg semmi sot o az ilyeneken mosolyog es csak bosszant mert meg azt mondja jol all nekem ha merges vagyok es pl ott az asztalnal vitatkozaskor befogta a szamat. De volt olyan is hogy hatul gereblyeztunk a kertben es felkapott a hatara amikor mertem neki szolni hogy ne vodorbe hanem talicskaba rakja a leveleket. Elore vitt az udvarra a hatan es vissza ment egyedul a kertbe.
2020. nov. 20. 14:00
 4/13 anonim ***** válasza:
biztos sok western filmet nézett. ha nem megjátssza magát hanem látod hogy ez a viselkedése tök zsigerből jön, tehát tényleg dühös és úgy fogja be a szádat hogy kissé megvetően is néz, vagy mintha lenne vm rejtett agresszió benne amit meg kéne érezned, akkor para.
2020. nov. 20. 14:01
 5/13 A kérdező kommentje:
Ijesztonek nem talaltam nem bantott es nem okozott fajdalmat sem. Meg kiabalni sem szokott velem soha meg mondom hogy kb a semmin veszekszunk de egy ideje ez a maniaja lett neki es idegesit mar.
2020. nov. 20. 14:02
 6/13 A kérdező kommentje:
Aha koszi, nem szokott merges lenni. Sot igazabol pont az idegesit hogy mindig halal nyugodt es jokat mosolyog rajtam. Volt hogy a nappaliban kergetett nevetve es bevitt az agyba a hatan aztan mondta hoz nekem lo nyugtatot.
2020. nov. 20. 14:05
 7/13 A kérdező kommentje:
Igazabol azota ilyen amiota osszekoltoztunk amugy. 3 eve ismerjuk egymast kereken 2 eve leszunk egyutt februarban. Kb 4 honapja elunk lassan egyutt.
2020. nov. 20. 14:06
 8/13 anonim ***** válasza:
43%
Hát nekem ez akkor is fura, milyen jogon fogja be a szádat, te se fogod be az övét, ha nem akarod, hogy beszéljen. Ez így nem annyira normális,mintha neked azt kéne tenned, amit ő akar. Nem vicces szerintem.
2020. nov. 20. 14:06
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem nez ram megvetoen soha. Csak ezeket csinalja.
2020. nov. 20. 14:07
 10/13 anonim ***** válasza:

Lakva ismerszik meg az ember. Több kapcsolatomban is ezt tapasztaltam, sokszor akkor megy tönkre a kapcsolat mikor összeköltözik egy pár, hiába a sok év járás, az mégis más.

A jelenlegi párom viszont összeköltözve se lett másabb, nem ábrándultunk ki egymásból, hanem harmónikus, boldog mostmár házasságban élünk.

2020. nov. 20. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!