Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan lettem mérges?A barátom belém élvezett. Részletezem röviden.
Fogalmzásgátlót szedek, de nem is szeretem ha belém élveznek+ 2-3 napig ég/csíp odalent ettől, mert teljesen felborítja az hüvely ph-ját +amit a fogamzásgátló is már legyengített és gombásodok.
Általában a hasamra, számba megy el. A fél év alatt kétszer engedtem meg neki, de utána szenvedek pár napig, így nekem ez egyáltalán nem éri meg.
+RETTEGEK A TERHESSÉGTŐL!
Csak úgy belém élvezett, én meg mérges lettem, amire ő is teljesen kiakadt, hogy felesleges ez a hiszti, nem tudta hogy nem szeretem.
Sajnos azóta nem tudok vele lefeküdni, mert ez ugrik be, hogy szépen meg van beszélve hogy hova engedi, neki is megfelelt, és tartok tőle hogy megint megtörténik.
28f és 26n
Nehogymar a kerdezonek kelljen kompromisszumot kotnie, ha neki FAJDALMAT OKOZ, a pasinak meg “kellemetlen” mashova elvezni bakter. A pasim nem szeret nyalni, en szeretem ugyhogy NEM csinalja en meg nem eroltetem. Cserebe en szeretek szopni ugyhogy elintezem neki. Karpotol mashogy, mert a szex nagyon jo vele.
Egyebkent en is felkeresnek egy nodokit, mert ez nem hangzik jol.
En beleelvezes utan csak azt utaltam hogy utana folyt belolem brrr
"nem tudta hogy nem szeretem"
"szépen meg van beszélve hogy hova engedi"
Ezt nem értem, most akkor meg volt beszélve, vagy nem? Tudta, hogy nem szereted, vagy nem tudta?
Ha meg volt beszélve, akkor jogosan vagy dühös, ő pedig nagyon tapló.
Ha nem volt konkrétan megbeszélve, hanem abból kellett volna kitalálnia a helyzetet, hogy eddig hova "kérted", akkor túlreagálod, mert a palid nem gondolatolvasó.
#23, hàt meg volt beszélve, h ne bele élvezzen, aztàn mikor otgazmusközeli àllapotban ugyanezt megkérdezte fricikém, akkor meg az volt a vàlasz, h: "Lődd belémmmmmmm, ahh".
Próbàltam szemléltetni a következetlenséget 😆😉
"Nem tudta hogy nem szeretem"
"Meg volt beszélve"
Moat én vagyok a hülye vagy valaki hazudik? :/
Alapból a tabletta eléggé össze kavarta ott lent a ph-t, fogékonyabb vagyok sokkal a gombásodásra. És ha belém engedi a lúgos spermát, na az nem tesz jót az én savas ph-nak, ezért ég/csíp, mert alapból tabletta mellett nagyon gyenge a lenti védekezőképességem.
Meg volt beszélve hogy ne menjen el bennem, teljesen hülye kifogás az hogy nem tudta, hogy nem szeretem...
Szerintem is a szex akkor jó ha mindkét fél igyanúgy élvezi, és nem erőltet rá a másikra olyat amit nem szeretne.
Ha meg ez neki gond, akkor majd talál mást aki kielégíti ezt a vágyát, hogy bele élvezhessen. Nem tudtam, hogy akit szeretsz, így kihasználod, kb ürítőnek...
Nőként kérdezem, hogy minek szedsz tablettát?
'Ha meg ez neki gond, akkor majd talál mást aki kielégíti ezt a vágyát, hogy bele élvezhessen. Nem tudtam, hogy akit szeretsz, így kihasználod, kb ürítőnek...'
Van baj a fejedben...
'Szerintem is a szex akkor jó ha mindkét fél igyanúgy élvezi, és nem erőltet rá a másikra olyat amit nem szeretne.'
^^ Az oké, hogy te nem szeretnéd, de amit ő szeretne azzal mi van?
Ha nem egyeztek ezen a téren ugyan miért vagy vele?
Egy olyan mondatod nem volt, ami egyáltalán utalna arra, hogy szereted.
Minek vagy vele illetve ő minek van veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!