Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan lettem mérges?A barátom belém élvezett. Részletezem röviden.

Figyelt kérdés

Fogalmzásgátlót szedek, de nem is szeretem ha belém élveznek+ 2-3 napig ég/csíp odalent ettől, mert teljesen felborítja az hüvely ph-ját +amit a fogamzásgátló is már legyengített és gombásodok.

Általában a hasamra, számba megy el. A fél év alatt kétszer engedtem meg neki, de utána szenvedek pár napig, így nekem ez egyáltalán nem éri meg.

+RETTEGEK A TERHESSÉGTŐL!

Csak úgy belém élvezett, én meg mérges lettem, amire ő is teljesen kiakadt, hogy felesleges ez a hiszti, nem tudta hogy nem szeretem.

Sajnos azóta nem tudok vele lefeküdni, mert ez ugrik be, hogy szépen meg van beszélve hogy hova engedi, neki is megfelelt, és tartok tőle hogy megint megtörténik.

28f és 26n

2020. dec. 15. 20:30
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
15%
10-es,gondolom akkor vagy impotens vagy vak,vagy elmebeteg ha veled beérte:)
2020. dec. 15. 21:15
 12/38 anonim ***** válasza:
13%
jogossan persze,lehet mérgelődni,aztán ha meg más nőbe élvez mert nyilván szereti azért csinálta akkor jön a sirás hogy igy szemét ugy...hagyjuk már....
2020. dec. 15. 21:17
 13/38 A kérdező kommentje:

Soha nem szeretnék gyereket.

Nem az érintett a legroszabbul, hogy belém élvezett, hanem hogy utána még ő volt felhúzva hogy min akadok ki.

Azért ahhoz hogy valakivel óvszer nélkül szexeljek, nekem nagy bizalom kell, ezzel most teljesen leépítette ezt.

2020. dec. 15. 21:18
 14/38 A kérdező kommentje:
Hát ha ez a legnagyobb vágya, akkor ráadom a kabátot had menjen és élvezzen bele nőkbe. Azt gondolná az ember, hogy felnőtt fejjel ez már nem így működik...
2020. dec. 15. 21:20
 15/38 anonim ***** válasza:
85%

A terhességtől tényleg fölöslegesen parázol, de ha neked ez rosszul esik, akkor egyáltalán nem tartozol magyarázattal, amiért nem engeded.

Az ágyban az a jó, ami mindkét félnek jó és elfogadható.

2020. dec. 15. 21:23
 16/38 Noren1989 ***** válasza:
43%
És téneg nem tudta, h nem szereted, vagy ez csak amolyan szekundér info?
2020. dec. 15. 21:25
 17/38 anonim ***** válasza:
69%
Mostantól húzass vele óvszert. Vagy B verzió, annyi a szingli férfi, mint a tenger, fiatal nőként találsz te ennél jobbat is könnyedén. Kár megalkudni ebben.
2020. dec. 15. 21:26
 18/38 anonim ***** válasza:
67%

És gondolod, hogy a kérdező, 26 éves nőként ne találna 10 ujjára másik férfit? Jó vicc 😆

2020. dec. 15. 21:28
 19/38 A kérdező kommentje:

Mivel fél éve együtt vagyunk, összesen kétszer engedtem meg neki, akkor mondtam, hogy rendben, most elmehet belém. Nyilván ha szeretném mindig megengedném.

De az elején mondtam neki, hogy arra kérem ne menjen el bennem.

2020. dec. 15. 21:29
 20/38 anonim ***** válasza:
60%

Alaposan túlreagálod, tény, de az is tény, hogy a pasid sem járt el korrekten, ha egyszer megbeszéltétek, hogy náald ez nem mehet.

Viszont gondolj arra is, hogy lehet hogy bárhova máshova élvezni neki nem olyan konfortos. Ebben valamiféle kompromisszumra kell jutnotok mert vagy neki vagy neked kellemetlenek lesznek a szexuális együttlétek.

2020. dec. 15. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!