Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél tőlem a barátnőm, mert megrúgtam? Hogy nyugtassam meg?
Még mielőtt félreértés történik, alvás közben történt az eset, nem direkt volt. Kicsit konkrétabban forgolódás közben oldalba térdeltem , vagy mi, és eléggé fájt neki, belilult.
Azóta kerül engem a lakásban, remeg, ha hozzáérek, nem akar velem aludni, meg is mondta, hogy fél.
Tudom, hogy előttem bántalmazó kapcsolatban volt, a családja is bántotta anno fizikailag is.
Én megmondtam neki, hogy véletlen volt, nem akartam bántani, bocsánatot kértem. Azt állítja, hogy hisz nekem, nem haragszik. Ennek ellenére fél...
Hogy tudnék segíteni rajta?
Azért mert neked sikerült feldolgoznod (vagy elnyomnod magadban) a traumáidat, nem jelenti azt, hogy másnak is. Az emberek különböző módon működnek, és máshogy is reagálnak adott helyzetben.
Kérdező, a barátnődön tényleg csak a terápia segíthet. Valószínűleg a korábbi sérelmei felszínre törtek az ütés hatására, és most az dolgozik benne, hogy akkoriban mennyire félt és mennyire nem érezte magát biztonságban. Vesd fel neki a pszichológus lehetőségét, és akár ajánld fel, hogy el is kíséred a kezelésre, csak menjen bele a saját érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!