Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fél tőlem a barátnőm, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél tőlem a barátnőm, mert megrúgtam? Hogy nyugtassam meg?

Figyelt kérdés

Még mielőtt félreértés történik, alvás közben történt az eset, nem direkt volt. Kicsit konkrétabban forgolódás közben oldalba térdeltem , vagy mi, és eléggé fájt neki, belilult.

Azóta kerül engem a lakásban, remeg, ha hozzáérek, nem akar velem aludni, meg is mondta, hogy fél.

Tudom, hogy előttem bántalmazó kapcsolatban volt, a családja is bántotta anno fizikailag is.

Én megmondtam neki, hogy véletlen volt, nem akartam bántani, bocsánatot kértem. Azt állítja, hogy hisz nekem, nem haragszik. Ennek ellenére fél...

Hogy tudnék segíteni rajta?

2023. dec. 27. 02:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Fenyegesd meg, hogy meg lesz rugdosva ha nem hagyja eztet a félésdit abbba!
2023. dec. 27. 12:51
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Nekem is volt bantalmazo kapcsolatom es intezetis is voltam gyerekkent. A trauma tud okozni erdekes dolgokat, de hogy azert remegjen mert almaban kapott egyet, nem normalis. Mintha bolhabol csinalni elefantot. Sok no amugy kimondottan kiprovokalja az emberbol a dolgokat, vagy orul ha talal valamit amin sirankozhat es jatszhatja az aldozatot. Inkabb tunik annak, mint a traumanam.
2023. dec. 27. 12:55
 13/15 anonim ***** válasza:
10. Addig nem olvastam. De igy ok.
2023. dec. 27. 23:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Azért mert neked sikerült feldolgoznod (vagy elnyomnod magadban) a traumáidat, nem jelenti azt, hogy másnak is. Az emberek különböző módon működnek, és máshogy is reagálnak adott helyzetben.

Kérdező, a barátnődön tényleg csak a terápia segíthet. Valószínűleg a korábbi sérelmei felszínre törtek az ütés hatására, és most az dolgozik benne, hogy akkoriban mennyire félt és mennyire nem érezte magát biztonságban. Vesd fel neki a pszichológus lehetőségét, és akár ajánld fel, hogy el is kíséred a kezelésre, csak menjen bele a saját érdekében.

2023. dec. 28. 00:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Mond meg neki ,hogy az elet olyan pofonokat fog meg adni amitol behugy, bexarik.. az igazi fajdalom nem fizikai.
2023. dec. 28. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!