Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy lelki gondjaim vannak amit nem tudok kezelni. Hogy nyugtassam le magam ?
Sziasztok. Próbálok rövid lenni, mert egyébként könyvet tudnék írni.
Jelenlegi szituációm az, hogy Norvégiában dolgozok 6hónapja. Van egy élettársam és két lányom.
Most úgy alakúlt, hogy ki tudtak jönni “hozzám” látogatóba!
5. Napja vannak itt.
Ezidő alatt mondhatni semennyi időt nem töltöttem együtt a párommal az alváson kívül.
Éjszaka hajnal fél1-ig kint cigizik és beszélget a ház tulajdonosával/nő/ azután bejön lefekszik aludni és le van zárva a nap.
Ez ment napokig aztán nekem ez nagyon rosszul esik, mert úgy gondoltam velem szeretne lenni, de egyáltalán nem úgy néz ki mintha ez így is lenne. A tegnapi éjszakám úgy alakúlt hogy fél órát aludtam utána pedig mentem dolgozni egészen délután 6 óráig.
Amint vissza értem munkából ő egy köszönés után egyéből elment. Pedig elmondtam neki a problémám és bocsánatot is kért , hogy igazam van de ennek ellenére most is ezt csinálja. Itt fekszem és már nagyon rosszul vagyok. Egy senkinek érzem magam, mintha semmit nem jelentenék neki.
Én szeretem, de ezt már nem bírom tovább.
Mióta kijött semennyire nem vesz emberszámba. Fáj a mellkasom, nem tudok enni. Borzasztóan érzem magam és nem tudom hogy tudnék ebből kiszakadni. Ha bevágom a durcit, mert nyilván ilyenek után bevágom ….még neki áll feljebb.
A kérdésem az lenne hogy tudnám magam lelkileg megnyugtatni ???
Hasonló szituáció miatt voltam már pánikbeteg amiből sikerült kilábalni, de nem szeretnék visszaesni.
Hogy tudnék megnyugodni ? több mint egy napja fent vagyok. Semmi étvágyam nincs.
Szeretem és el vagyok keseredve.
Nem akarok szakítani vele…10éve együtt. Kilátástalan a helyzetem.
"Kilátástalan a helyzetem."
Szerintem nélküle könnyebb lenne az életed, főleg, ha úgysem éltek együtt.
Szia! Sajnos én is voltam ilyen rossz és fojtogató állapotban, egy hónap alatt leadtam 5 kilót annyira nem tudtam enni, sem kezelni a helyzetet. Szerencsére kilábaltam belőle, de én elmentem pszichológushoz ami rengeteget segített.
Az írásodból lejön, hogy nincs önbizalmad, az élettársadtól teszed függővé a jóllétedet, ami nagyon nem jó, mert ha nem kapod tovább a támogatást tönkre mész. Próbáld saját magad megerősíteni és tudatosítani, hogy te vagy az első, és legfontosabb, egy ember sem érdemli meg hogy ennyire rosszul legyél később pedig még rosszabb lenne az állandó stressztől. Keress a és b terveket, játszd le a fejedben hogy a férfi nélkül is tudsz teljes életet élni. Van kèt lányod, nem leszel egyedül sem magányos, gondolj arra hogy nekik szükségük van egy erős anyukàra, aki nem rombolja magát pláne egy férfi miatt. Próbálj meg online beszélni egy pszichológussal, sokan vállalnak így is.
Kitartást!
Én vagyok a férfi…!
Köszi a választ.
Pont fordított helyzet áll fent.
Én vagyok mindenből kiszorítva.
Mindenből kihagyva, mindenből odébb lökve. Én semmi figyelmet nem kapok és hozzám jöttek ki.
Így is tudsz további tanácsot adni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!