Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki segitene, hogy nyugtass...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki segitene, hogy nyugtassam magam?

Figyelt kérdés

A baratom elment bulizni a barati tarsasagaval, engem nem hivott. Gondolom nem most akar meg bemutatni (csak 2honapja vagyunk egyutt), de azert kicsit rosszul esik, hogy nem hivott. Teljesen megbizok benne, mivel sokkal regebb ota ismerem, mint ket honap, szoval nem arrol van szo, hogy nem biznek benne, de olyan rosszul esik, hogy nelkulem szorakozik. Igazabol most foleg csak beszelgetni szeretnek valakivel aki fel tudna valahogy viditani, vagy akik parkapcsolatban vannak, es eljatnak kulon szorakozni. Ti nem szoktatok emiatt szomoruak lenni, hogy a parotok nelkuletek is jol erzi magat?

Bocsi, hogy nagyon hisztizosnek hangzik ez, nem hisztizni szeretnek ezen, csak valamiert most nagyon rosszul erzem emiatt magam.

2022. okt. 30. 01:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%
Megcsal
2022. okt. 30. 03:47
 2/12 anonim ***** válasza:
50%
Szeretne jól berugni. Elszívni egy füves cigit.. .
2022. okt. 30. 06:02
 3/12 anonim ***** válasza:
73%
Minden pàrom velem lóg egyutt a haverjaival. Mindenki bevon a bandájába.
2022. okt. 30. 06:49
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
Ha őszintén akarok válaszolni a kérdésedre, azt kell mondjam, hogy a leírt eset alapján a párodnak valószínűleg nem sokat számítasz. Az "éppen most megteszi, amíg nem lesz jobb" kategóriában vagy nála. Én nem reménykednék vele komoly, hosszú távú kapcsolatban a helyedben.
2022. okt. 30. 07:19
 5/12 anonim ***** válasza:
62%
Soha nem buliztunk külön, gyerek érkezése után sem.
2022. okt. 30. 08:00
 6/12 anonim ***** válasza:
84%

Ne aggódj miatta. Mi szoktunk külön bulizni és nagyon egészséges kapcsolatunk van, nyilván sosem volt megcsalás, nem is aggódunk miatta. 21-22 évesek vagyunk, egyetemisták.

Írj nyugodtan, bár látom, hogy az előző éjszaka lett volna aktuális.

Én vagyok a lány

2022. okt. 30. 08:58
 7/12 anonim ***** válasza:
41%

Ez elég gáz. Jogosan esik rosszul. Mi sosem buliztunk külön az azóta már férjemmel. Vannak külön programjaink természetesen, de nem éjszakába nyúló progik. Ne tervezz hosszú távra, nála nem lehet olyan komoly a kapcsolatotok. Veled is csak szórakozik azt kell mondjam.

Sajnálom.

2022. okt. 30. 10:59
 8/12 anonim ***** válasza:
81%

Hát nem tudom. Sztm semmi rossz nincs abba, ha néha csak a barátokkal megy valahova.

Én se mindig viszem a párom a barátaimmal, de ettől még szeretem, fontos és nem csalom meg. Felesleges ezen kattogni...

N 30

2022. okt. 30. 11:11
 9/12 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat🥹ugy vagyok vele, ha legkozelebb is nelkulem megy igy bulizgatni, akkor beszelek vele errol, aztan elvalik a sorsunk
2022. okt. 30. 14:23
 10/12 H.B.Netta ***** válasza:
49%

Édesem, de cuki vagy :)

Nincs abban semmi, ha nélküled megy bulizni :)

Mi eljártunk a férjemmel külön-külön, meg persze együtt is. Később, hidd el nekem, áldani fogod azokat a csajos bulikat, amikor kicsit pasi nélkül ellehetsz.

Imádom a férjemet, de tényleg… viszont néha olyan jólesik egy kicsit a csajokkal elmenni és lazulgatni, kilépni a feleség, háziasszony ruhámból :) Mindenkinek kell a kis magánszféra. Nem mellesleg a pasik tudják értékelni, hogy nem nyuggatja őket az asszony minden percben. Ez nem azt jelenti, hogy ne mond el neki, hogy ez neked nem esett jól, csak azt, hogy nem kell többet belelátni, mint ami. Eddig nélküled élte az életét, lehet még neki is újdonság, hogy van valaki. Ülj le vele és mond el, hogy szeretnéd megismerni a barátait és néha együtt is elmenni szórakozni. Ha teljesen elzárkózik ettől, akkor pedig elengedni, mert jobb nem lesz.

Kitartást kicsi lány:)

2022. okt. 31. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!