Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy nyugtassam meg barátnőmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nyugtassam meg barátnőmet, hogy nem lesz semmi baj?

Figyelt kérdés

Kőrülbelül 4 napja amikor elment wc-re elkezdett neki csípni a vizelete, azóta egyre több pattanásszerű hólyag alakult ki, ami nagyon fáj neki. Valószínűleg nemi herpesz.

Azóta állandóan sír, hogy ő nem akar ilyen betegséget, nem lehet lenyugtatni, ha sikerül is elterelni a figyelmét, amikor elmegy wc-re sírva jön vissza.. Az anyja ezzel piszkálja, hogy ez kifog tartani egész életében és ilyenek. Egyszerűen akármit mondok neki, hogy ne aggódjon, mert nem biztos, hogy az semmi hatása nincs, mert csak saját magát hergeli ezzel. Olyanokat mond, hogy ez biztos, hogy az és ő nem fogja tudni elfogadni inkább öngyilkos lesz mint, hogy kiújuljon mindig és ezzel kelljen szívnia, meg, hogy ő undorító… Hiába mondom neki, hogy nem lesz semmi baj, inkább bízzuk az orvosra, semmi hatása nincs neki.

Szerintetek mit kéne tennem, hogy vére felfogja, hogy nem lesz semmi baj? Kicsinál ezzel idegileg.. Már összeszorul a gyomrom ha tudom, hogy jön hozzám és megint elkezdi.. Nem egyszer vesztünk már ez miatt össze, próbálok higgadt maradni és megértő, de ez a hozzáállás nagyon elveszi a kedvem mindentől.. Szerintetek?

2022. márc. 10. 08:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Elment orvoshoz amúgy? És igen ez bármikor kiújulhat, szóval nem jó, de talán ha ilysn állapotban van akkor lehet lassan egy szakembert kéne felkeresnie
2022. márc. 10. 08:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Előszőr is: ha doki állapította meg, akkor nagyonis baj van. Másodszor pedig de, akármikor kiújulhat. Sajnálom. Talán egy pszichológus tudna segíteni, viszont ilyen helyzetben azt hiszem én is a plafonon lennék 0-24. Hogy kapta el?
2022. márc. 10. 08:15
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
Kitől kaphatta el? Mással is együtt volt?
2022. márc. 10. 08:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
6 éve kínlódom ezzel és bármit csináltam eddig, semmi nem segített, tehát igenis baj van, mert élete végéig ezzel fog küzdeni, olvass utána! Rohadt szar érzés, hogy mindent megteszel ellene és mégis egy undormánynak érzed magad!
2022. márc. 10. 08:52
 5/11 anonim ***** válasza:
28%

Nekem is már hosszabb ideje van nemi herpeszem, de hála istennek én nem így állok hozzá. Egy évbe kb 3-4x alakul ki, teljesen függetlenül mindentől. Kb 2 hétig tart, akkor közben valóban nagyon rossz és kellemetlen. Nálam elég durva szokott lenni, még lázas is vagyok az elején. Viszont amint elmúlik utána már tök jól érzem magam, visszatér az önbizalmam, újra együtt lehetek a párommal, szóval szuper minden.

Akik ezzel küzdenek és ennyire betegesen állnak hozzá azok inkább keressenek fel egy pszichológust

2022. márc. 10. 09:16
 6/11 anonim ***** válasza:
77%

Nemhogy tájékozódna a betegségéről.

Orvos meg kikezeli.

2022. márc. 10. 09:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
#6: Érdemes orvoshoz fordulni a tünetek enyhítése érdekében. De a végleges gyógyulásra jelenleg nincs reális esély, a herpeszvírusok ugyanis kiirthatatlanok és halálig a szervezetben maradnak.
2022. márc. 10. 09:53
 8/11 anonim ***** válasza:
92%
Szimte mimdenkiben van herpeszvirus es gyakorta egy életen át is tunetmentesen.
2022. márc. 10. 09:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
#8: Sokféle herpeszvírus van, de ami a nemi herpeszt okozza, az a nemi szervek környékén beágyazódik a szövetekbe, ahonnan kiirthatatlan lesz és időnként garantáltan kiújuló fertőzést okoz.
2022. márc. 10. 10:02
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is idegbajos lennék, ha elkapnám, mert nem gyógyítható! Szakítás esetén minden következő partnerrel közölni kell, mert elkaphatja és ő meg továbbadja más nőknek, amit nagyon nem akarnék és rohadtul kínos. Én inkább azon aggódnék a helyedben, hogy hol kaphatta el. Akár az is előfordulhat, hogy te csaltad meg vagy hoztad az exedtől és neki most volt legyengülve az immunrendszere, ezért jött ki, de simán ő is megcsalhatott. Azért egy nemi herpesz nem a levegőből jön ki..
2022. márc. 10. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!