Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fél tőlem a barátnőm, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél tőlem a barátnőm, mert megrúgtam? Hogy nyugtassam meg?

Figyelt kérdés

Még mielőtt félreértés történik, alvás közben történt az eset, nem direkt volt. Kicsit konkrétabban forgolódás közben oldalba térdeltem , vagy mi, és eléggé fájt neki, belilult.

Azóta kerül engem a lakásban, remeg, ha hozzáérek, nem akar velem aludni, meg is mondta, hogy fél.

Tudom, hogy előttem bántalmazó kapcsolatban volt, a családja is bántotta anno fizikailag is.

Én megmondtam neki, hogy véletlen volt, nem akartam bántani, bocsánatot kértem. Azt állítja, hogy hisz nekem, nem haragszik. Ennek ellenére fél...

Hogy tudnék segíteni rajta?

2023. dec. 27. 02:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem a barátnődnél ez egy sokkal mélyebben gyökeredző probléma, mint amit meg lehetne oldani egyszerű megnyugtatással. Látszólag nincs túl a sérelmeim amik érték és szüksége lenne egy szakemberre, ha ennyire megviseli egy ilyen dolog. Igazából úgy tudsz neki segíteni, ha elfogadod, hogy neki ehhez most idő kell és nem erőlködsz, illetve mellette állsz, ha szereted. De egy szakember felkeresése számára mindenképpen egy "muszáj" opció.
2023. dec. 27. 02:39
 2/15 anonim ***** válasza:
84%

Ne ostorozd magad, ez nem a te hibád. Itt a barátnődnek kéne szakember, hogy túllépjen a traumáin.

Egy hete én is tarkón vágtam a páromat álmomban, de utólag csak nevettünk rajta.

Elhiszem azt is, hogy a párodnak ez ijesztő volt, de akkor tényleg kezeltesse magát.

2023. dec. 27. 04:07
 3/15 anonim ***** válasza:
59%

Az en párom meg q szemembe könyökölt véletlen hirtelen fájt de el is mult es reggel láttam meg a tükörben hogy monoklis lettem :D

Aztán ugy jártam dolgozni .eg mindenhol tömegkozlekedésen is lestek:D

De hogy én rettegve aludjak ez miatt meg féljek a páromtól? Pedig nekem is volt verőlegény exem mégis meg sem fordult a fejemben ilyen hogy ráragasszak a páromra ez miatt egy hisztit.

2023. dec. 27. 05:40
 4/15 anonim ***** válasza:
12%

Akkor dobj be egy igen valaszt ide:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

39F incel

2023. dec. 27. 06:44
 5/15 anonim ***** válasza:
28%

Előbb kicsiket érj hozzá, kisujj, meg ilyesmi, és sokat segítene a dolgon az is, ha az utcán kiállnál valaki mellett, aki nem ő, csak lássa, hogy védesz másokat, ha kell.

Egyébként belilult az oldala, meg kéne nézetni, ez szerintem sem oké, az ember nem üt/rúg ilyen erőset álmában véletlen. Mind okoztunk már sérülést másnak, illetve pont ezaz, hogy álmodban, ha meg is ütöd, rúgod, nem okozol sérülést, nincs elég erőd hozzá.

2023. dec. 27. 07:45
 6/15 anonim ***** válasza:
2%

Válassz magadnak egy kungfus barátnőt, aki megszokta az ütéseket rúgásokat.

Engem is rúgott meg sőt volt hogy megtámadott álmában az exem, azt mondta valami rémálma volt.

Én utána nem akartam vele aludni, mert nagyon félelmetes volt. A mostani párom nyugisan alszik. Lehet neked se ártana terápiára menned hogy ne rugdoss erőseket álmodban, vagy legalább sportolj ne álmodban kelljen maratont futnod.

2023. dec. 27. 08:05
 7/15 anonim ***** válasza:
94%
Ne irjatok hülyeséget. Mindenkivel megesik, hogy berándul álmában. Én múltkor szintén oda csaptam a páromnak, akkorát lendült a kezem. Na most eddig sosem fordult elő ill ha igen , amiről én nem tudok, akkor hál istennek nem őt találtam el. Most pedig őt. Reggel elmondta, bocsánatot kértem, ennyi, látta, hogy alszom. De ettől nem rezdült össze napközben ha hozzáértem. Szóval a csajodnak baja van, kezeltetni kéne. Nem félhet tőled ebren azért mert álmodban, akaratodon kívül történt egy ilyesmi.
2023. dec. 27. 08:16
 8/15 anonim ***** válasza:
Ha biztos véletlen volt.
2023. dec. 27. 08:23
 9/15 anonim ***** válasza:
Ez nem miattad van. Lehetseges valaki valamikor bantalmazta.
2023. dec. 27. 11:11
 10/15 anonim ***** válasza:
#9, szövegértés...
2023. dec. 27. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!