Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem járunk sehova szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem járunk sehova szinte miért van szinte kibukva ha menni kell valahova?

Figyelt kérdés

Itthon van szabadságon 14.e óta. Idáig volt munkája más azt csinálta, de esténként itthon voltunk/vagyunk.

Most át ünnepek miatt voltunk az én szüleimnél 24.én ( 4kmre tőlünk), az ő szüleinél tegnap ( 45km) meg a távoli rokonainál ma ( 80km ).

Ő meg van sértődve h itthon van szabin és még nem volt itthon..csakmert holnap este átmennénk apu nevnapjára és ő nem akart kocsikázni már..

De az h tegnap ma mennyit mentünk nem gond..

Meg alapból január 8áig itthon lesz..

2023. dec. 26. 18:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert három egymást követő napon voltatok valahol, és a negyediken már pihenni szeretne.
2023. dec. 26. 19:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Már a kérdés olvasásakor fel lehet ismerni, basszus. Mibe tudsz még beleállni?
2023. dec. 26. 19:29
 3/10 A kérdező kommentje:

Megértem, és nem mondtam hogy ne legyen itthon. De azért kb 1óráta elmenni itthonról nem a világ, pláne hogy egész nap semmi dolga nem lesz már 8.áig.

Szilveszterkor se akar menni sehova, máskor meg az a baja..

2023. dec. 26. 19:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor menj át egyedül. Megoldottam a problémát.
2023. dec. 26. 19:44
 5/10 anonim ***** válasza:
17%
Mert lusta.
2023. dec. 26. 19:50
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én se mennék.

Basszus, úgy telik a karácsonyotok, hogy csak jöttök-mentek? Én föltenném a kérdést a helyében: mikor fogunk leülni az otthoni karácsonyfánk mellé és megélni itthon az ünnepünket?

Úgy kezdeném, hogy dec.24-én nem megyek sehova, akkor itthon ünneplünk.

Utána lehet két nap kettőnk szüleihez menni. Utána viszont megint itthon akarnék lenni.

Illetve ebben az elrendezésben, ahogyan ti csináltátok, nekem az is túlzás lenne, hogy dec.24-én ott voltam apósoméknál, de akkor nem lehetett névnapján megköszönteni, csak 3 nappal később, egy újabb körrel.

2023. dec. 26. 20:13
 7/10 A kérdező kommentje:
Miért azzal problémája van hogy 27en egy órára kb átmegyunk. De azzal nincs baja hogy 25en anyjáéknál alszunk ( fél órara laknak tőlünk) és 26an onnan indulunk Pestre rokonaihoz majd onnan haza
2023. dec. 26. 20:27
 8/10 anonim ***** válasza:
23%
Hiába pontoztatok le, úgy is lusta. Meg ti is ezek szerint. Majd egy hónapot otthon van és ebből 3 nap a jövés menés, ráadás ebből eddig kettő az ő rokonaihoz. Ugye nyugodtan modhatta volna, hogy ne menjünk ha nem akarja látni őket. Ha viszont akarja akkor miért nem érti, hogy a párja is akarja a sajátját. Miért csak apósa névnapja zavarja ami 4km-"re van? Különben meg ugye a névnapja akkor van amikor van. De ismétlem, eddigi 3 nap utazgatásból 2 őmiatta volt. Es akkor ő van felháborodva, hogy nem lehet nyugodtan? Szerintetek meg igaza van.
2023. dec. 26. 20:28
 9/10 anonim ***** válasza:
75%
Voltak az ő szüleinél is, ráadásul pont szenteste. Meg lehetett volna simán tartani a névnapot is. Menj át szépen egyedül, nem fogsz belehalni!
2023. dec. 26. 21:22
 10/10 anonim ***** válasza:
33%
Szenteste sokan csak a karácsonyt ünneplik, hiába van éppen akkor valakinek a nevnapja vagy a szülinapja vannak akik korábban vagy később ünneplik, mert hát a karácsony az nagyobb ünnep mint pl a szülinap egyeseknél.
2023. dec. 26. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!