Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az baj, ha a barátom úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, ha a barátom úgy csinál, ha mennék valahova akkor lefog a karjával?

Figyelt kérdés
Egyszer is anyukám hívott valamiért segíteni, aztán már mikor mentem volna, a barátom lefogott, és mondta ne menjek, maradjak ott vele, ha ő velem van, akkor csak vele foglalkozzak.
2022. dec. 8. 12:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
Igen, ez fizikai atrocitás. Szerintem, ha például szakítani akarnál akkor még rosszabb is lenne.
2022. dec. 8. 12:28
 2/18 anonim ***** válasza:
85%

Nemsokára többet is kapsz.

"Az első pofon még alig fájt aztán szépen lassan felszakadt a száj.."

2022. dec. 8. 12:33
 3/18 anonim ***** válasza:
86%
Beteges.. meg viccbol elmenne ha elenged .. hagyd el ! Szociopata hajlamú!
2022. dec. 8. 12:55
 4/18 anonim ***** válasza:
84%
Beteg.. Menekülj, mielőtt meg nem üt vagy be nem zár
2022. dec. 8. 12:57
 5/18 anonim ***** válasza:
85%

És te erre magadtól nem jössz rá?

Pakolj, és menj vissza, ahonnan jöttél.

2022. dec. 8. 13:01
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Huhh, exem csinált ilyeneket. Amúgy nem ütött meg végül, de az ilyen viselkedést nem lehet idegekkel bírni hosszú távon.
2022. dec. 8. 13:06
 7/18 anonim ***** válasza:
54%
Arról nem beszélve, korlátoz a szabadság jogodban.
2022. dec. 8. 13:14
 8/18 anonim ***** válasza:
82%
Igen k.urva nagy baj. Exem csinálta sokat, amikor mondjuk szemét volt én meg el akartam menni. Addig fogott tiszta erejéből, nem a karomat, az egész testemet, amíg el nem játszottam, hogy megbocsátok és meg nem ígérem, hogy ott maradok. Aztán még hülye tinifejjel fontosabb volt nekem az, hogyha szakítok, azt személyesen tegyem, mert Messengeren meg telefonon bunkóság. Aha, csak hát más választásom nem volt, mert különben lefogott és mivel erősebb volt nálam, muszáj volt kamuznom, hogy elengedjen. Úgyhogy egyik balhéból úgy szabadultam, hogy apám hazavitt, akkor nem foghatott le, aztán telefonon szakítottam. Szerencsére nem jött házhoz.
2022. dec. 8. 13:43
 9/18 anonim ***** válasza:
Fizikai ráhatással befolyásolni a masikat az nagyon gáz.
2022. dec. 8. 14:06
 10/18 anonim ***** válasza:
73%
Ez kvázi bűncselekmény. Csak, hogy tudd.
2022. dec. 8. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!