Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar a ferjem kettesben elmenni valahova velem?
Van egy lassan 2 éves kislányunk és 1-1 napra a mamánál van (soha nem alszik ott). Ennek ellenére, hogy már kettesben is ki tudnánk végre mozdulni már 1 éve nem voltunk sehol..egy kezemen meg tudom számolni, hogy hármasban is mennyit voltunk.
Férjemnek a drága haverjaira viszont mindig van ideje..minden hónapban 1-1 napra elmegy velük "kanbulizni"...ha meg megjegyzem, hogy kettesben is tölthetnénk azt az időt, akkor én vagyok a sz@r, meg mit b@szogatom..meg hogy nekem semmi nem jó.
Ilyen nagy probléma ha én szeretném a házasságunkat is ápolni? Se szülinap, se évfordulót nem tartottunk, se egy romantikus vacsora..és nem értem.
Az nyilvánvaló, hogy a férjed nem szívesen van a társaságodban. Azt kellene végiggondolni, hogy mi vezetett idáig.
Úgy érzi, hogy piszkálod és hogy neked semmi sem jó. Miért érezheti ezt?
Ehhez nem kell azért doktori.
Azzal nem töltök időt, akivel nem akarok. Azért nem akarok mert nem kedvelem a társaságát.
Menj el te us a barátnőiddel, éldegéltek így egymás mellett egy darabig, aztán elválltok. Ez a köztes időszak arra való hogy Te most kezd el elrendezni a dolgaidat, ha nincs anyagi háttér akkor narha gyorsan kezdj el spórolbi, menj vissza dolgizni!
Hát ha szívesebben van a haverokkal mint a családjával akkor ott már régen baj van. Akart egyáltalán gyereket? Mennyi időt tölt vele ha veled nem is foglalkozik?
A férjemet még 4 év után is úgy kell rugdosni hogy elmenjen pecázni legalább...
De gondolom arra jó vagy hogy főzz moss takarítson rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!