Apák, ti amikor kettesben elmentek valahova a babátokkal, és el kell mennetek nyilvános mosdóba, akkor ez hogy működik? Kifejtem lent
Amíg baba, nagyon könnyű, mert a ffi mosdóba még jobban elfér a kocsi. Ellenben a női mosdóba nem fér ugye a fülkébe és nyitott ajtónál kell intézni.
Viszont most már hogy nagy, a férjem sokkal nehezebben megy vele, mert egy 5 éves nagylányt már nem szerencsés a férfi mosdóba cipelni, a nők meg sokszor bunkók, ha egy férfi "téved be"...
Hát triviálisnak tűnhet, de én is leblokkoltam pár mp-re, amikor az akkor 2-3 éves fiam közölte a plázában, hogy pisilnie kell, elgondolkodtam, melyik mosdóba kéne vinnem... 😅 Nyilván a nőibe vittem, mert hát ez még mindig jobb, mint ha én megyek be felnőttként az egy szál p.csben épp a piszoárnál álldogáló idegen férfiak közé, de mint mondtam, pár pillanatra lefagytam 😃
De az tényleg érdekes kérdés, hogy ha majd később egyedül mászkálok vele és a most 7 hónapos húgával, és utóbbinak wc-re kell mennie, mit csinálok a fiammal addig. Azért 6-7 évesen már nem lesz annyira szerencsés bevinni a női mosdóba...perpill 4,5 éves, és szerintem ez kb a határeset. Ezen még nem is gondolkodtam eddig.
Beviszi
Ha van lehetőség a kozgássérült wc-be mennek.. az koedukált
Nem néz oda a gyerek amúyg sem.
/Egyébként a női mosdóban mit lát egy férfi vagy egy kisfiú? Sorbaáló nőket?:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!