Csak engem néznek meg amikor valahol nyilvános helyen gyereket nevelek?
Nem verem, nem ordibálok vele. Nem is gondolom égetően rossznak. Pár helyzet:
- a buszon feltenné a lábát a székre. Elmondom neki hogy nem csináljuk ezt, mert aki legközelebb leül annak koszos lesz a nadrágja.
- a boltban szeretne enni. Elmondom hogy ez még nem a miénk, majd ha kifizettük.
- futkározik, a motorral össze-vissza megy az utcán. Leguggolok és elmondom hogy nekimegy valakinek és mnd aketten megütik magukat, bibisek lesznek.
De amint végzek és felnzen, a legtöbbször bámul valaki.
Ez miért van? Hülyeségeket beszélek? Ti mit csináltok ha nyilvánosan csinál olyat a gyerek, amit nem szabad? Hagyjátok neki? A fiam még kicsi, ha otthon szeretném megbeszélni vele ezt még nem értené szerintem.
Unalmukban néznek.
Anno en is elnezegettem anyuka vesződését a gyerekkel pl sorban állásnál, de nem erdekelt amugy, de infoszegény környezetben törtenik valami alapon.
Ez valami alapösztön.a marketing is sokszor ezen alapszik. Pl az is ösztön, hogy "állo" környezetben refkexszeruen figyel a mozgásra az ember. Ezert tesznek ki pl autout mellé mozgo nagy reklámtáblákat is
Ezt senki nem bámulja meg.
Maximum azért néznek, mert aranyos a kisfiad :)
Ordítozó szülőket szoktak például a buszon nagyon csúnyán nézni.
Aki halk szóval, beszélgetéssel nevel azt biztosan nem.
Én is meg szoktam nézni babákat meg kisgyerekeket, de csak azért mert szeretem a gyerekeket.
Az ilyen típusú neveléssel meg pláne nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!