Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim elérhetetlen, elment valahova de nem mondja meg kivel?!
Figyelt kérdés
Már nem tudom mire gondoljak!2022. okt. 9. 22:03
1/12 anonim válasza:
Nem kell a legrosszabbra. Majd megbeszéled vele, ha elérhető lesz. Az a legrosszabb, ha agyalsz.
2/12 anonim válasza:
Mi? Közölte, hogy elmegy valahova, valakivel, aszt csókolom?
3/12 anonim válasza:
Lehet pénzbehajtó. Nem kell mindig mindent tudni.
4/12 anonim válasza:
Ilyen pasikat választotok, ti nők! Aki meg mindig veled lenne, védene, oltalmazna, azt meg eldobjátok. Akkor hát megérdemlitek sorsotokat!
5/12 anonim válasza:
Nekem sem esne jol hogy nem tudom elerni es nem tudom hol van, de inkabb nem hivogatnam. Ha egybol arra gondolsz hogy nozni ment (szerintem erre celzol), nem gondolod hogy baj van a kapcsolatotokkal?
6/12 anonim válasza:
Nyulván a rézsletek le maradtak.. tuti nem vagytok jóban .
7/12 anonim válasza:
4
Valami idióta lúzer mindig benyögi, hogy ő mennyivel jobb lenne :D
8/12 anonim válasza:
7. Van amikor igaz pedig , de nyilván olyantól azért hihetőbb akinek volt hosszabb kapcsolata nem pedig egy szűz felnőtt .
9/12 anonim válasza:
Én sem szoktam elmondani a csajomnak ha krvázni megyünk a haverokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!