Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párkapcsolatok többsége "ló nincs, szamár is jó" alapon működik, akkor miért szégyen beismerni, hogy valaki ilyenben él?
Cseszhetem a racionalitást, ha már 2 hónap után nem akarok szexelni vele, annyira nem kívánom, de igazából már az elején sem voltam elragadtatva, csak észérvek alapján "esélyt adtam"...
Amúgy valahol irigylem azokat, akik képesek harmonikusan, boldogan együtt lenni a szamárral. Úgy azért könnyebb az élet, a mindennapok. Én nem vagyok képes rá, egy teljes hétvégét sem bírok ki "összezárva".
8: "De aki nem akar egyedül megdögleni az inkább van olyan kapcsolatban ahol a másik legalább tiszteli, ragaszkodik hozzá, akár szeretik egymást csak szerelem nincs köztük."
Az kérdésben nem ilyen jó kapcsolat van megfogalmazva!!
Egyébként mit értesz azon, hogy nem egyedül megdögleni? Mindenki egyedül hal meg, teljesen függetlenül attól, hogy valaha volt egy párja akár évtizedekkel a halála előtt, vagy sem.
19: Ezt hogy érted? Milyen hozamot hoz ez a kapcsolat később? :-o
A másik kérdésem:
"én magam is kapcsolatfüggő vagyok, de jónekemígy és anyagilag egy átlag életem van"
De ha egyedül lennél, akkor az átlagnál sokkal jobb anyagi életed lehetne, mert nem húzna le a férfi, akkor mért választod ezt?
#23 Langyos fos, amire egyre nehezebben veszi rá magát az ember. Azt én sem tudom elképzelni, hogy évek után hogyan és milyen lehet, max. 2 hónapig bírom nagy nehezen.
Annyit meg tudok érteni az egészből, hogy miért mennek bele, mert én is ha nem tettem volna időnként, akkor utoljára vagy 10 éve lett volna valakim és talán soha többé az életben, ez sem jó. De hogy benne maradni hogy lehet huzamosabb ideig, számomra rejtély.
Én nem voltam még szamár és remélem soha nem leszek, de többször javasolták már nekem, hogy érjem be egy szamárral és a 3-as válaszoló nagyon jól leírta. Ezen az oldalon általában ócsárolják az egyedülálló társkeresési problémákkal küzködő embereket, hogy adják alább, viszont elítélik ezt a nincs ló jó a szamár mentalitást, mert ha összejönnék egy ilyen nővel én lennék a szemét. Tehát hol itt logika kedves "vedd lejjebb a mércét", de "te vagy a szemét, ha a szamárt választod" válaszolók? :D
Én társkeresési problémákkal szenvedek, nem találok viszonzott vonzalmat csak egy oldalút, hol tetszik valaki és nem viszonozza, hol én tetszem valakinek, de nem szeretnék többet. Sajnos ez ilyen szar helyzet. Viszont nem tudom lejjebb adni, nincs gusztosom hozzá. Voltak szexkapcsolataim, de azokat nem igazán élveztem, legutóbbi barátság extrákkal csak két alkalmig működött, mert nem akartam harmadikat, ő nagyon jól érezte magát velem én kevésbé. Nem igazán tudom megérteni, hogy választhatja valaki az úgymond szamarat és hogy van ehhez gusztusuk. Nekem szexkapcsolatok nem működtek így, hát párkapcsolatot el se tudom képzelni, hogy működhet.
Aki azt mondja, hogy a szerelem múló azok baromira tévednek egy barátom 13 évig van együtt a párjával és mai napig szerelmesek egymásba. Ritka igen, de nem mindig múló a szerelem, sőt ha múlik akkor a kapcsolat a szar a szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!