Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarom a párom megtalálni?
Mi tarthat vissza? Az ördög talán. Képzeletbeli barátaim is csak ezt hajtogatják, hogy miféle pali vagyok, miért nem megy a párkapcsolatteremtés? Erre én, csak nem megy, hiszen nem akarom. Nem tudom akarni.
Ellenben ebben felemésztődök. Megöl a semmi. Haldoklom. Persze ez nem érdekel senkit, ugyanis barátaim sincsenek. Vicces az életem, tudom. Komikus. Tragikomikus.
Soha nem volt senki, aki megértett volna, pedig már 24 leszek hamarosan.
Örülök, ha valaki egyáltalán elolvassa, amit írtam.
Köszönöm nektek. Bárcsak értenétek mit írok, mit gondolok! Bárcsak ismernénk egymást!
Elolvastam. Először a sima kapcsolatteremtés menjen aztán valamelyikből alakul ki a párkapcsolat. Hasonló helyzetben vagyok.
21/N
A 'humorod' pedig jó ütőkártya lenne. Már-már elnevettem magam a szöveged tragukisságának a komikusságán. :)
"Ellenben ebben felemésztődök. Megöl a semmi. Haldoklom. Persze ez nem érdekel senkit, ugyanis barátaim sincsenek. Vicces az életem, tudom. Komikus. Tragikomikus."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!