Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan hozzam rendbe a kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozzam rendbe a kapcsolatomat párommal?

Figyelt kérdés
Én 22 éves lány vagyok ő 27 éves férfi. 4 éve vagyunk együtt. Sajnos ő nehezen tudta elfogadni, hogy még tanulok és ez sok időmet elveszi. Úgy érezte hogy keveset foglalkozok vele ezért olyan szoros barátsága lett egy 17 éves lánnyal, hogy szinte minden idejét vele tölti. Olyan szinten, hogy a lány állandóan keresi, állítása szerint többet a lány. Azt mondja viszont hogy ez csak barátság és hogy nekem kéne megváltozni és elfogadóbb lenni ezzel a lánnyal.

2023. dec. 25. 00:07
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Én már voltam nyitott kapcsolatban is de én nagyon is olyan típusú vagyok akinek érzelmek kellenek és csak monogám módon tudok elképzelni egy párkapcsolatot.
2023. dec. 29. 23:20
 22/23 anonim ***** válasza:
0%

Akkor oké.

Akkor meg mit számit hogy mit kavar a pasid? (mit beszélget fiatalabb munkatársaival, mégha egy 17 éves csaj is az)

Gondolom vizsgaidőszak van,csináld meg rendessen aztán majd ráérsz a pasiddal is foglalkozni.

Ha meg nem bizol meg benne akkor meg .... majd eldöntöd

2023. dec. 29. 23:29
 23/23 anonim ***** válasza:
Nem tudod, mert már hűtlen hozzád.
2023. dec. 30. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!