Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan hozzam rendbe a kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozzam rendbe a kapcsolatomat párommal?

Figyelt kérdés
Én 22 éves lány vagyok ő 27 éves férfi. 4 éve vagyunk együtt. Sajnos ő nehezen tudta elfogadni, hogy még tanulok és ez sok időmet elveszi. Úgy érezte hogy keveset foglalkozok vele ezért olyan szoros barátsága lett egy 17 éves lánnyal, hogy szinte minden idejét vele tölti. Olyan szinten, hogy a lány állandóan keresi, állítása szerint többet a lány. Azt mondja viszont hogy ez csak barátság és hogy nekem kéne megváltozni és elfogadóbb lenni ezzel a lánnyal.

2023. dec. 25. 00:07
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Mostmár leredukálta a beszélgetést vele. Csak messengeren beszélgetnek, elméletileg nem is találkoznak.
2023. dec. 28. 21:38
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem muszáj találkozni sűrűn, lehet azt ritkábban is...

Utolsó aljadék, nem is tudom mit látsz benne. Nah de ha neked jó kínozni önmagad akkor maradj vele míg ő ki nem dob téged.

2023. dec. 28. 22:43
 13/23 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem ne csodálkozz, ha elhagy! Tudod rendben hogy fontos a tanulás is, de az embernek arra van ideje, amit szeretne.
2023. dec. 29. 08:21
 14/23 anonim ***** válasza:
Nagyon nagy valószínűséggel már késő, de sok szerencsét!
2023. dec. 29. 11:32
 15/23 anonim ***** válasza:
Kérdező vigyázz a lelkedre és már most gondold el hogy mit fogsz csinálni ha véletlén nem úgy lesznek a dolgok ahogy eltervezted. Sok sikert szurkolok neked hogy boldog legyél.
2023. dec. 29. 21:28
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

Mivel tanulsz , és tényleg nem tudsz vele elég időt tölteni . Szerintem is az lenne a legkevesebb ha a másik lánnyal a vizsgáid után leszerveznél egy 3-ast a barátodnak. Csak hogy érezze hogy még mindig fontos számodra , s hogy nem vagy féltékeny a kis 17 évesre.

Ha ezt megteszed , akkor hidd el a pasit ha akarod se tudod magadról levakarni, mint egy kis pincsi kutya úgy fog követni.

;-)

2023. dec. 29. 22:30
 17/23 A kérdező kommentje:
Hát te elmebeteg vagy te utolsó
2023. dec. 29. 22:44
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

#16 vagyok

Hidd el hogy a féltékeny, picsogós , nem érek rá csajokat is szeretik a pasik.Tökéletessen megfelelő választás feléségnek , gyereketszülni.

De egy életen át fent tartani képes nő nem ilyen.

Gondolom te tudod hogy melyik kategoria vagy.

Csak segíteni akartam ;-)

2023. dec. 29. 23:08
 19/23 A kérdező kommentje:
Hogy érted azt, hogy "egy életen át fent tartani képes nő nem ilyen" ?
2023. dec. 29. 23:10
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Egy olyan nő aki képes fenntartani egy életen át a férfi figyelmét....
2023. dec. 29. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!