Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van meg mas is akinek rohadt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van meg mas is akinek rohadt gaz lett az idei karacsonya?

Figyelt kérdés
2023. dec. 24. 17:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
73%

Nekem is ez az első olyan karácsony, amikor nincsen cirkusz szenteste. Mert itthon maradtunk - a kislányunk, a férjem és én. Tegnap készen lett a töltött káposzta, van süti a hűtőben és minden happy. Nincsen rohanás, nincsen ez, nincsen az, jajj menjünk vidékre az én családomhoz, aztán este vissza a férjeméhez, mert ha nem megyünk valahova akkor valaki mindig vérig van sértődve. Idén a csukám tele lett ezzel és megmondtam, hogy nem megyünk sehova és hozzánk se jöjjön senki. Nagyon szeretem a karácsonyt, de ez az állandó pofavizit, rohanás elveszi a varázsát számomra. A férjem végre csinálja kint a garázsban amit akar, én meg tanultam miután kitakarítottam a házat és feldíszítettem a fát. Nemsokára megfürdünk, burkolunk még egy kis töltött kápit sütivel, aztán elalvásig filmezünk vagy olvasok.

Nekem ez a tökéletes karácsony és szenteste. Nem kell ez az állandó menés, hajtás, hogy utána mindenki idegbetegen üljön le megenni azt a nyomorult halászlevet a rántott hallal. Nekem nem ér ennyit az egész.

2023. dec. 24. 18:37
 12/26 anonim ***** válasza:
87%
Nekem! A párommal már félig szetmentunk ket kicsi gyerekunk van, meg együtt lakunk anyagi okok miatt. De tegnap anyósom kitalálta, hogy meghivja őket szentesten. Úgyhogy egyedül töltöm, ők ott vannak. Jövőre meg akkor ez a nap az enyém lesz...úgyhogy borzalmas az idei karácsony.
2023. dec. 24. 18:46
 13/26 anonim ***** válasza:
84%
Az összes karácsonyunk a betegségről szól 5 éve. Vagy én, vagy a szülők, vagy alles zusammen.
2023. dec. 24. 18:48
 14/26 Hans Pötterman ***** válasza:
88%

Nézd a jó oldalát Nagyiddal lehetsz, és azt mondod megvan a feeling. Mit nem adnék,ha nagyim élne ...

Érdekes az emberi természet, mindig arra vagyunk ami még/már éppen elérhetetlen.

2023. dec. 24. 19:45
 15/26 anonim ***** válasza:
49%
Amig élt se karácsonyoztàl nála sztem.
2023. dec. 24. 20:05
 16/26 anonim ***** válasza:
86%
Az én exem a ,, baratnőmet’’ dugja , és mindennap látnom kell a vigyorgó pofájukat. Szerintem mindennap óránként kapok idegösszeomlást és fel óránként akarom megölni magam . Ötletem sincs hogyan fogok ezen túllenni. Legalább dolgozhatnék vagy valami , hogy lefoglaljam magam . Majd a barátaim biztos segítenek kizökkenteni… Ja nem ! Remelem k.rva boldog az ő karácsonyuk is . Se.gfejek. Az élet adja vissza ezt a fájdalmat nekik, nekem meg a reményt és a boldogsagomat , mert nem bírom tovább.
2023. dec. 24. 20:08
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Éppen ma, ezen az elcseszett napon találtam rá a Rick és Morty sorozatra és nem is értem hogy maradt ki ez eddig az életemből. Ez az én karácsonyi ajándékom az univerzumtól,nálam ez hozta ki pozitívra a mai napot.
2023. dec. 24. 20:56
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Anyám bebaszott es elbszta a szentestét úgyhogy itt se jobb...
2023. dec. 24. 20:59
 19/26 anonim ***** válasza:
17-es hol nézed ?
2023. dec. 24. 20:59
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
#17 ha a Rick és Morty tetszik, ajánlom a Helluvaboss-t is (youtube-on angolul fent van az összes rész).
2023. dec. 24. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!