Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha még a Karácsony is unalmas a barátommal?
Azt mondja mindig, hogy ő nem szereti a Karácsonyt, gyerekként szerette, de már nincs meg az a varázsa. De valahogy nekem sincs meg vele a Karácsony varázsa. Nem élünk együtt, ezért egymásnál töltjük a Karácsonyt különböző napokon. Volt már úgy, hogy a karácsonyi vacsoránál is egyedül hagyott, mikor ő hamarabb megette a kaját. De amúgy nem is enne ilyenkor sem kint a konyhában, hanem azt várja, hogy a szobába bevigyem a kaját, de ez nekem így nem olyan hangulatos.
Sosem nézünk meg együtt karácsonyi filmeket sem, de amúgy ezen kívül mást sem csinálunk együtt. Ő nem jön el velem pl. a nagyszüleimet meglátogatni, de ő sem visz el a családtagjaihoz sem, szerinte ez felesleges.
Menj oda ahol jól érzed magad.
Ha nem éltek együtt meghívnod se kell és átmenned se.
te egy normálisan működő nő vagy aminek nem is kell sok amiket felsoroltál példának igazából simán hozható dolgok egy pasi részéről sőt tök jó hogy te magadtól gondoltál arra hogy el mennél vele az ő rokonai hoz is és ő is el mehet veled, szerintem ez pozitív gondolat!
nem depressziós a barátod véletlenül? olyan mint ha beteg lenne.
Én is utálom a karácsonyt, családhoz mégis megyünk, van egy kis fánk és ha nem is karácsonyi filmet nézünk (rühellem😅) akkor is nézünk valamit...igaz máskor is.
Nekem a karácsonba egy dolog jó, hogy lányom örül. Amúgy sose szerettem, mer már a képmutatásról szól, ki milyen "ajcit" vett/ kapott. Meg ilyenkor mindenki megy mindenkihez aki egész évben lese szrta a másikat az is jópofizik, merthát a szeretet ünnepe...egész évben szeretni kell egymást és figyelni a másikra.
Meg jön a sok Faces poszt hogy jajj boldog karit meg ilyen kép olyan kép (nem, nem különösebben zavar, csak vicces amikor olyan rak ki képeket akikről tudom hogy szar kapcsolatba vannak).
Nekem mamám szenteste napján halt meg, ezért is lehet hogy nem szeretem. Tavaly már párom se volt velünk, ő nyáron ment el🕊🤍.
Sztm itt nálatok nem a karácsony a baj, amúgy is unod.
N 31
Semmit nem csináltok együtt, ez hogy néz ki?
Szexeltek, esztek isztok beszélgettek a szobában és kész?
Nem lehet hogy te csak egy laza szexkapcsolat vagy neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!