Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van meg mas is akinek rohadt gaz lett az idei karacsonya?
Talán az enyém?
Amiert zárva a munkahely es otthon "kell" lenni, a rohadt szomszédok miatt inkább átmenekültem a 80 éves nagyimhoz és 3 nap együtt vele.
Persze megvan a családi feeling is valahol, de fiatalon itt tartani..se pasi se buli se szerelem se semmi.
Nekem a tavalyi sem volt sokkal jobb.
#1-est idézve, fiatalon itt tartani, se pasi, se szerelem... 😔 (buli nem hiányzik nekem)
Idén erre rátett egy lapáttal, hogy műteni kellett a kutyámat, meg hogy jött egy nős pasi, akire nagyon vágynék legalább egy alkalom erejéig, de le se szar, most is biztos családozik. 😏 Engem azonban más nem érdekel, számomra levegő vagy még idegesít is az összes rajta kívül.
Ja. Engem egyáltalán nem érdekel a karácsony, de ez kifejezetten sz@r. Csomó mindent tervezek erre a pár napra, amikor végre lenne időm mindent megcsinálni, amit amúgy nincs.
Ehhez képest rohadt beteg vagyok(nem fertőző, krónikus)+terhes, szóval gyógyszer sincs rá. Tehát itt haldoklom és aggódom felváltva.
Nekem remekül telik, mivel egyedül töltöm😄, legalább haladok a kedvenc sorozatommal, meg elolvasom a könyvet,amit már régóta akartam.
A családom eléggé szét van esve,mindegy bonyolult, a lényeg,h nem jöttek szóba mint opció, majd talán a két ünnep között lesz valami találkozás, ahol mindenki összeveszik mindenkivel.
Komolyabb párkapcsolatom pedig nincsen. Barátaim meg a családjukkal töltik, volt aki hívott,h 'jajj szegény nehogy egyedül legyél, nyugodtan gyere át hozzánk',ami amúgy kedves gesztus,de egyrészt nem akarok én senki családjába odapofátlankodni ilyenkor, másrészt meg amúgy se lenne kedvem kimozdulni.
Számomra a karácsony nem ünnep, csak egy nap,nincs nálam se fenyőfa,se koszorú,se semmi ilyen giccs, az 'ünnepi ebéd' egy pizza volt. 🍕 Ettől függetlenül felőlem mások úgy ünneplik,ahogy akarják,legyen mindenkinek boldog, nekem nincs bajom vele ,csak nem érdekel az egész felhajtás.
Mikor tőlem egyszer megkèrdezte vmi idősebb fószer a munkahelyen egyszer, asszem azt milyen volt a hétvégém (nyáron), és amikor feleltem hogy semmi kül.otthon voltam, azt mondta hogy pfu de sajnalatos ezt hallani egy húszévestől.
Ezzel azert sokat is mondott. Egyszer huszéves az ember amikor relative még ki van nyalva a feneke fiatal fitt üde aztán már csak a munkarobot malom felelosseg felnőtt élett nyűgje baja aztán a betegségek amort várja hogy az az idő amikor még tettrekész az ember úgy telik el hogy sehogy, hát valóban elgondolkodtato.
Hogy igy telik el a fiatalságom.
#8! Teljesen igazad van. Ugyanígy szoktam nem ünnepelni és az teljesen jó. Csak így félholtan nem. Ha még ehhez a családot is hozzá csapnánk, már tuti, halott lennék 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!