Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem az exem párjának a tesójába.Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Neki is kölcsönösek az érzései,de nem tudjuk eldönteni,hogy ez így hosszútávú lenne-e.2023. dec. 24. 03:41
1/13 anonim válasza:
Exed párjának a tesójába lettél szerelmes?
Őszintén szólva mi közöd hozzájuk? Én azt sem tudom hogy az exnek van e valakije, nem érdekel kivel van együtt, azért mert EX! Nem haraggal váltunk el de nem foglalkozom vele. Érdekes egy szituáció lehet a tiétek......
2/13 anonim válasza:
Huu, ez még értelmezni is nehéz...
Én azt sem tudom kivel van az exem, nemhogy ki a tesója. Hogy keveredtél mellé?
3/13 anonim válasza:
Azért ha nem foglalkozik az exxel, akkor is gondolom beszelgetnek, nézte a csaj/csávó Facebookját...nem bonyolult 😅.
4/13 anonim válasza:
Oke, foglalkozik vele, nézegeti a fb-ját. De attól még nem lesz szerelmes az ex párjának a tesójába, főleg nem lesz kölcsönös😁
5/13 anonim válasza:
4 miért? Lehet full véletlen is.
6/13 anonim válasza:
Megfejtem a rejtvényt, szerintem ők nem a tinderről jöttek össze, hanem ismerték egymást. Ismerte a kérdező az exe párját is, a pár tesóját, és a véletlen műve hogy az ex jelenlegi párja meg a kiszemelt tesók.
7/13 anonim válasza:
3as vagyok. Levagyok pontozva, de sztm nem is tudtátok értelmezni amit írtam 😅.
8/13 anonim válasza:
Hát leszarni. Dolgozzák fel.
Sok boldogságot!
9/13 anonim válasza:
Hát nem a legjobb helyzet...
Ha el tudod viselni hogy egy karácsonyi családi eseményen latnod kell exedet is pl es ez igy rendben van akkor oke
10/13 anonim válasza:
Totál ki lennék akadva az új pár helyében. Az exnek nincs helye az életünkben, nemhogy még a testvéremmel kavarjon. Nagyon gáz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!