Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbántottam a párom azzal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántottam a párom azzal, hogy cukinak neveztem? Ez miért ennyire borzalmas jelző?

Figyelt kérdés

Szerintem ő alapvetően nagyon aranyos lány, mármint nem csak a viselkedése, hanem ránézésre is. Alacsonyabb nálam, törékeny, csinos, szép, mindenen elpirul, de nagyon imádom emiatt, szerintem nagyon vonzó.

Szóval az történt, hogy szexet kezdeményezett nálam (egyébként rendben van a szexuális életünk), ott billegett nekem a nappaliban ilyen világos rózsaszín, csipkés fehérneműben, meg combig erő zokniban. Nyilván rohadtul tetszett, egymásnak estünk, a baj az ágyban történt meg. Szóval lekerült róla a melltartó, kényeztettem a melleit, ő élvezte amúgy. Aztán valamiért meghúzta a hajamat tök óvatosan, én meg tettem egy olyan megjegyzést, hogy "remélem tudod ezért nagyon meg foglak bszni, te kis cuki", vagy valami ilyesmit mondtam. Ő meg teljesen lefagyott, majd közölte velem, hogy ő nem akart cuki lenni, meg azt hitte, hogy végre szexinek fogom őt tartani. Próbáltam folytatni a dolgot úgy, mintha a meg se történt volna a megjegyzésem, de elsírta magát, kiment a fürdőbe. Fél óra múlva jött ki, hozzám se szólt, visszafeküdt mellém. Azt hagyta, hogy átöleljem, de amíg el nem aludt, addig szipogott.

Ennyire rosszat mondtam volna? Mi volt ezzel a baj? Mit csináljak vele reggel, ha szóbakerül a téma?

2023. dec. 24. 01:13
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
20 Az furcsa lenne, de cukit inkább arra szoktak mondani ahogy valaki beszél, néz, mozog, amiket mond.
2023. dec. 24. 10:38
 22/31 anonim ***** válasza:
82%

#17 Merthogy? Neked sértő, ha szexep kapcsolatos dolgot mond neked a párod az előjáték közben, vagy mi?

#20 Egész más, ha a péniszedet nevezik cukinak, vagy téged úgy all in. Kezdjük ott, hogy nem hallottam még olyat, hogy egy nő azt mondja a faxra, hogy cuki, maximum anyukás csoportokban a vérmamik a gyerekükére. Ennél azért jóval gyakoribb jelenség, hogy egy pasit felizgat egy cuki nő.

Másrészt valószínűleg nem csak úgy random mondta a kérdező a csajnak, hogy cuki. Azért másfél év kapcsolat+x hónap barátság extrákkal után csak nem ez az első eset. Teljesen egyetérelmű ilyenkor, hogy a pasi pont olyan, aki izgatónak tart egy aranyos lányt.

2023. dec. 24. 10:57
 23/31 anonim ***** válasza:
19%
22, kinek mi ugye... Én pl hatalmasat röhögtem, hogy ezzel a kultúrával valakinek egyáltalán jut nő. Úgy, hogy utána nem kell néhány forintot ott hagynia távozóban.
2023. dec. 24. 11:36
 24/31 anonim ***** válasza:
22%

#23 Miért, mi bajod van azzal, amit a kérdező mondott? A "cuki", vagy a "nagyon meg foglak ***" része akasztott ki ennyire?

Mondjuk árulkodó, hogy abból vonsz le messzemenő következtetéseket valakinek a "kulturáltságáról", hogy miket mond szex közben.

2023. dec. 24. 12:23
 25/31 A kérdező kommentje:
#23 Már bocs, de miről beszélsz? Mi az, hogy "ezzel a kultúrával valakinek egyáltalán jut nő"? Összesen annyit tudsz rólam meg a kapcsolatomról, hogy történt egy kellemetlen helyzet szex közben/előtt. Ez azért nem sokat árul el arról, hogy egyébként hogy viselkedem a barátnőmmel.
2023. dec. 25. 01:29
 26/31 anonim ***** válasza:
67%

Én férfi létemre imádom, ha így szólítanak. Plusz én is így szoktam hívni őket. Az hogy cuki, nem zárja ki, hogy pokoli szexi is.

Szetintem a barátnőd szimplán kattos.

2023. dec. 25. 22:27
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Elmondta, hogy mi a baja konkrétan:

"...közölte velem, hogy ő nem akart cuki lenni, meg azt hitte, hogy végre szexinek fogom őt tartani."

Úgy tűnik, hogy más jelzővel nem illeted, mint hogy cuki, aranyos, kedves, édes és azt hitte hogyha szexisen felöltözik akkor legalább egyszer megkapja tőled, hogy szexi, dögös, ellenállhatatlan.

Nemcsak egysíkú bókok léteznek.

Nem ártana más melléknevekkel is dicsérni.

2023. dec. 26. 10:15
 28/31 A kérdező kommentje:

#27 Először, mármint, amikor megláttam, azt mondtam neki, hogy szexi meg gyönyörű. Kifejezetten az ágyban neveztem cukinak.

Többnyire tényleg cukinak, meg aranyosnak szoktam hívni, de nem mindig. Néha azért mondok olyanokat neki, hogy csinos, gyönyörű, szép, szexi, ellenállhatatlan, meg ilyenek, de azt hiszem tényleg ez a ritkább.

2023. dec. 26. 11:07
 29/31 anonim ***** válasza:
Hát a cuki megnevezés még mindig jobb mint a "kancsal, törpe, zsíroshajú, vörhenyes és csúnya"! Már csak tudom nekem a nők szépet soha nem mondtak. Ha igen akkor azt nyalizás képen mondták!
2023. dec. 26. 11:29
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Ne csak cukinak nevezd és főleg ne az ágyban. Problem solved.
2023. dec. 27. 09:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!