Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbántottam a párom azzal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántottam a párom azzal, hogy cukinak neveztem? Ez miért ennyire borzalmas jelző?

Figyelt kérdés

Szerintem ő alapvetően nagyon aranyos lány, mármint nem csak a viselkedése, hanem ránézésre is. Alacsonyabb nálam, törékeny, csinos, szép, mindenen elpirul, de nagyon imádom emiatt, szerintem nagyon vonzó.

Szóval az történt, hogy szexet kezdeményezett nálam (egyébként rendben van a szexuális életünk), ott billegett nekem a nappaliban ilyen világos rózsaszín, csipkés fehérneműben, meg combig erő zokniban. Nyilván rohadtul tetszett, egymásnak estünk, a baj az ágyban történt meg. Szóval lekerült róla a melltartó, kényeztettem a melleit, ő élvezte amúgy. Aztán valamiért meghúzta a hajamat tök óvatosan, én meg tettem egy olyan megjegyzést, hogy "remélem tudod ezért nagyon meg foglak bszni, te kis cuki", vagy valami ilyesmit mondtam. Ő meg teljesen lefagyott, majd közölte velem, hogy ő nem akart cuki lenni, meg azt hitte, hogy végre szexinek fogom őt tartani. Próbáltam folytatni a dolgot úgy, mintha a meg se történt volna a megjegyzésem, de elsírta magát, kiment a fürdőbe. Fél óra múlva jött ki, hozzám se szólt, visszafeküdt mellém. Azt hagyta, hogy átöleljem, de amíg el nem aludt, addig szipogott.

Ennyire rosszat mondtam volna? Mi volt ezzel a baj? Mit csináljak vele reggel, ha szóbakerül a téma?

2023. dec. 24. 01:13
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
57%
Ritka elbaszott világ, ha a cukin fennakadnak, amit kedvesen és jószándékúlag mond az ember, míg az alázást tűrik, sőt, vágyják...
2023. dec. 24. 08:24
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

"Azt hagyta, hogy átöleljem, de amíg el nem aludt, addig szipogott.":)

Pedig tényleg cuki, most elképzeltem. De lehet hogy amiatt nem bírja ezt a szót mert alacsony, akkor inkább mondd neki hogy dögös.

2023. dec. 24. 08:25
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Éretlen, komplexusos kis butuska. Sajnos sok mindent nem tudsz tenni, neki nincs valami rendben a lelkével, ha van elég sütnivalója, akkor megmagyarázhatod neki, hogy a két dolog (cuki és szexi) nem zárja ki egymást (sőt, egyébként szerintem a legvadítóbb pont az, amikor a kettő egyszerre van jelen valakinél), ha meg a komplexusai erősebbek az eszénél, akkor legfeljebb azt teheted, hogy bocsánatot kérsz, és alkalmazkodsz a rigolyáihoz.

Egyébként átértem a helyzetet, nekem is volt rémesen komplexusos barátnőm, hamar megtanultam, hogy a "nagyon szép vagy" az nála nagyobb szitok, mint a kvaanyázás.

2023. dec. 24. 09:11
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
13: Hú, a nagyon széppel mi a gond? Szexit kellett volna mondani, vagy mit? Nem értem az ilyen problémázásokat.
2023. dec. 24. 09:39
 15/31 anonim ***** válasza:
5%
A nők a csúnya és/vagy férfiatlan férfiakat szokták cukinak nevezni. Valószínűleg magából kiindulva negatívumként értelmezte.
2023. dec. 24. 09:47
 16/31 anonim ***** válasza:
86%
15 Milyen nők? Az az egy barátnőd aki volt? Mert szerintem a cuki az ritka kincs, és ha egy férfiban minden stimmel csak éppen semmi aranyos, cuki, vagy hogy kell mondani, szikra nincsen, akkor mindegy az összes többi tulajdonsága, mert hiányzik belőle a plusz.
2023. dec. 24. 09:51
 17/31 anonim ***** válasza:
49%
Tényleg gáz, hogy a cukin sértődött meg, nem a mondat második részén.
2023. dec. 24. 10:08
 18/31 A kérdező kommentje:

Mondjuk amúgy nem csak cukinak neveztem. Amikor megláttam, akkor mondtam neki, hogy szexi, meg gyönyörű, meg ilyenek.

Én azt hittem, hogy abból, ahogy viselkedtem vele, elég egyértelmű egyébként is, hogy szexinek tartom. Mármint ha kvázi letepertem, akkor két bimbinyalogatás között nem úgy értem azt, hogy cuki, hogy úgy cuki, mint valami háziállat.

2023. dec. 24. 10:15
 19/31 A kérdező kommentje:
#17 Mi a baj a mondat másik részével...?
2023. dec. 24. 10:17
 20/31 anonim ***** válasza:
12%
Akkor most képzeld el, hogy a farkadra mondja egy nő, hogy "jaj, de cuki..."
2023. dec. 24. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!